Izbornik Rezerviraj

14. gastro manifestacija Dani smokava u gradu Krku, 2020.

02.09.2020
14 Dani smokava Krk

"Od 4. do 6. rujna 2020. - Gastro užitak i povratak tradiciji

Kao svojevrsna uvertira u jesen, od 4. do 6. rujna 2020. godine u gradu Krku održat će se gastro manifestacija 14. Dani smokava.

Smokva, najraširenija i iznimno cijenjena voćka Mediterana, koja je stoljećima hranila otočno stanovništvo, posljednjih je desetljeća zanemarivana na ovim prostorima. Ovom se manifestacijom, koja se u gradu Krku održava još od 2007. godine, osim obogaćivanja turističke ponude i promoviranja smokvarstva kao poljoprivredne grane, nastoji potaknuti ugostitelje, proizvođače i trgovce da u svoju ponudu uvrste ovo vrijedno voće i time doprinesu gastro-identitetu grada i otoka Krka.

Uz prodajnu izložbu raznih proizvoda od smokava, koja će se održavati uz Veli park u centru grada Krka, tijekom manifestacije u brojnim će se krčkim ugostiteljskim objektima moći kušati ukusna slatka i slana jela od ove poslastice.  Manifestaciju će uveličati i Knezovi krčki Frankopani."

Program:


04. - 06. rujna 2020., 10.00 - 22.00
Ispred Velikog parka
Prodajna izložba proizvoda od smokava


04. rujna 2020., 10.00 - 12.00
Štand izlagača: Skink d.o.o.
Podjela smokvinih sadnica uz mogućnost individulanih konzultacija o uzgoju smokava
Gost: dr. sc. Željko Prgomet, vodeći stručnjak za smokvarstvo u Hrvatskoj

 

04. - 06. rujna 2020.
Jela na bazi smokava biti će služena u sljedećim ugostiteljskim objektima:

4. - 6. 9. 2020. POSEBNA PONUDA U UGOSTITELJSKIM OBJEKTIMA

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

[email protected]

Pošalji upit

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Sendgrid  - Google maps - Facebook like - Sojern

 

Google tag manager - Google analytics