Izbornik Rezerviraj

Odgoda otvorenja Hotel Resorta Dražica zbog pandemije COVID-19

Hotel Resort Dražica

Poštovani gosti,

zbog zabrinutosti uslijed globalnih zbivanja i proglašene pandemije virusa COVID-19 u cijelome svijetu, Uprava tvrtke odlučila je  odgoditi otvaranje Resorta Dražica do 19.06.2020. 

Nadležna državna tijela Republike Hrvatske kao i tijela lokalne samouprave donijela su određene preporuke, mjere prevencije i predostrožnosti.

Kao odgovorna tvrtka odlučili smo postupiti u skladu s preporukama i time dati svoj doprinos prevenciji i minimiziranju rizika.

Ovom odlukom želimo prije svega zaštiti kako naše goste tako i naše zaposlenike.

Neprestano ćemo pratiti situaciju i stanje kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu te sukladno tome donositi odgovarajuće odluke. O svim daljnjim odlukama bit ćete pravovremeno informirani.

 

Više informacija o ulasku u Hrvatsku: 

https://mint.gov.hr/vijesti/on-line-obrazac-za-informacije-o-mogucnostima-ulaska-u-republiku-hrvatsku/21254

 

Zahvaljujemo unaprijed na razumijevanju.

Srdačan pozdrav,

Hoteli Krk d.o.o.

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

[email protected]

Pošalji upit

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Sendgrid  - Google maps - Facebook like - Sojern

 

Google tag manager - Google analytics