Izbornik Rezerviraj

Biciklizam na Krku - za aktivan odmor na otoku

23.03.2021

Krenite biciklom po Krku i uživajte u vožnji! Zastanite na trenutak  i divite se pogledu na more i kvarnerske otoke. Odmorite se u sjeni masline i uživajte u prekrasnom krajoliku. Slijedite izazovne terenske rute za dodatno uzbuđenje. Iskoristite priliku i podijelite neusporediva iskustva i stvorite prekrasne uspomene sa svojim najdražim ljudima dok upoznajete otok u punom sjaju.

Jednostavno i lako

Biciklizam na Krku je kao hodanje po parku... na dva kotača! Možda nećete imati mogućnost ponijeti bicikl sa sobom na odmor, ali gotovo na cijelom otoku postoje mjesta gdje ih možete iznajmiti. Drugim riječima, ne morate nužno planirati vožnju biciklom unaprijed. Jednostavno možete posuditi normalan bicikl ili e-bicikl, uzeti kartu s rutama te opremu i krenuti!

 

Biciklizam s obitelji i prijateljima na Krku

Vožnja biciklom na Krku (Izvor slike: Turistička zajednica grada Krka)

Biciklizam na Krku je za svakoga

Možda biste željeli povesti svoju obitelj na uzbudljivi izlet uz obalu. Ili biste možda željeli iskoristiti svoj odmor da biste ostali aktivni dok posjećujete popularne otočke znamenitosti i skrivene dragulje. Čak će se i strastveni biciklisti naići na izazove. Doista, otok ima ponešto za svakoga.

Krk je vrhunsko odredište za biciklizam

Od laganih do teških, off-road i uz more, s manje ili više visinske razlike, uz obalu, uzbrdo i nizbrdo ... Na otoku možete izabrati nekoliko stotina kilometara staza. (Preuzmite aplikaciju Krk Bike s Google Playa ili iTunes Apple Store za detaljne informacije i karte).

Kada ste na odmoru u gradu Krku, možete kružnim putevima istražiti zelene krajolike na sjeverozapadu ili na  jugoistočnoj strani. Uzmite si vremena i otkrivajte ljepote i atrakcije otoka svojim tempom.

 

Terenski biciklizam na Krku - Izvor slike: Turistička zajednica Baške

Biciklizam na Krku ... i više

Otkrijte ljepotu otoka biciklom i kombinirajte svoju avanturu s kulinarskim delicijama. Posjetite lokalne farme, vinarije i maslenike za poseban doživljaj na biciklističkoj turi. Također možete sudjelovati u biciklističkim događanjima poput Krk Bike Story. Samo biciklirajte i uživajte ... na Krku!

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

[email protected]

Pošalji upit

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Sendgrid  - Google maps - Facebook like - Sojern

 

Google tag manager - Google analytics