Izbornik Rezerviraj

Događanja na Krku i otočni festivali

29.05.2024
Uživanje na Velvet Festivalu na brodu

Živopisna scena Krka zove vas na provod! Hoteli Krk savršeno su mjesto za boravak i uživanje u ponudi otoka. Uronite u zabavu i stvorite nezaboravne uspomene uz naš vodič kroz najbolja događanja.

Krk Music Fest 2024.

Događanja na Krku započinju u velikom stilu Krk Music Festom. Ovaj festival, koji spaja različite stilove i okuplja glazbenike iz svih krajeva svijeta, održava se u srcu Krka te uključuje koncerte, radionice i ulične nastupe koji će obasjati grad.

Zamislite kako plešete pod zvijezdama, uz raznoliku glazbu u srdačnom i ugodnom ambijentu. Bilo da obožavate rock, pop ili klasičnu glazbu, pronaći ćete nešto po vlastitom ukusu. Čar festivala krije se u načinu na koji okuplja posjetitelje univerzalnim jezikom glazbe.

Saznajte više o Krk Music Festu.

Velvet Festival 2024.

Nakon Krk Music Festa slijedi Velvet Festival 2024. koji se održava u Puntu. Zamislite glazbeni festival uz plažu s cjelodnevnim i cjelonoćnim plesom. Od 26. do 30. lipnja imat ćete priliku uživati u nastupima više od 40 glazbenika na četiri različite pozornice. Festival se održava na očaravajućoj plaži Medane, a glazbeni spektakl upotpunjen je ponudom koja uključuje zabave na brodu i aktivnosti na plaži.

Od indie do elektroničke glazbe, svatko će naći nešto po vlastitom ukusu. Tema Velvet Festivala nije samo glazba, već je riječ o proslavi života, kulture i zajednice uz more.

Otkrijte kompletnu postavu i druge informacije ovdje.

Lokalna događanja na Krku i ostali sadržaji

Krk je također domaćin raznih lokalnih događanja koji slave njegovu bogatu kulturnu baštinu. Od tradicionalnih ribarskih večeri do dinamičnih vinskih festivala, na ovom otoku nikada nije dosadno. Lokalna događanja pružaju vam uvid u krčke tradicije i duh zajednice.

Pridružite nam se u narodnim plesovima, istražite živopisne tržnice i kušajte gastronomske delicije regije. Na lokalnim događanjima duboko ćete se povezati s Krkom i uživati u autentičnom iskustvu.

Istražite više lokalnih događanja na internetskoj stranici Krk Events.

Zašto odabrati Hotele Krk?

Pogled iz zraka na Hotel Resort Dražica

Boravkom u Hotelima Krk u središtu ste događanja. Hotel resort Dražica najveći je objekt kompleksa te u ponudi ima udobne smještajne kapacitete i odlične sadržaje. Bilo da vas zanimaju veliki festivali ili slikovita lokalna događanja, sa smještajem na 800 metara od centra Krka uvijek ste blizu svih događanja.

Naša praktična lokacija i ljubazno osoblje vaš boravak učinit će bezbrižnim. Opustite se u udobnoj atmosferi naših hotela nakon dana prepunog zabave i probudite se spremni za nove izazove. U Hotelima Krk nastojimo svaki vaš posjet učiniti uistinu nezaboravnim.

Ukratko:

Krk je top destinacija za događanja koja u ponudi ima sve od velikih glazbenih festivala do lokalnih okupljanja u ugodnoj atmosferi. Ne propustite posjetiti živopisne festivale ovog prekrasnog otoka. Rezervirajte svoj boravak u Hotelima Krk i krenite u avanturu!

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

[email protected]

Pošalji upit

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Sendgrid  - Google maps - Facebook like - Sojern

 

Google tag manager - Google analytics