Covid-19: Važne informacije
Izbornik Rezerviraj

Dani francuske kuhinje u restoranu Marina

10.08.2016
Dani francuske kuhinje

Menu, sastavljen pod budnim okom francuskog chefa Francois Georges Damiena, osmišljen je tako da prikaže svu raznolikost i profinjenost francuske kuhinje

Uz standardnu a la carte ponudu, u periodu od 13.-18.08.2016. u restoranu Marina moći ćete kušati neka od najfinijih delicija francuske kuhinje. Menu, sastavljen pod budnim okom francuskog chefa Francois Georges Damiena, osmišljen je tako da prikaže svu raznolikost i profinjenost francuske kuhinje.

Tako ćete imati priliku kušati birane francuske delicije kao što su ravioli punjeni guščjom jetrom u umaku od tartufa, delikatan tartar od avokada sa škampima i dimljenim lososom kao i raviole sa kozicama u umaku od šafrana.

U ponudi će se naći i sotirana guščja jetra u umaku od maline, mirisni janjeći but pirjan u vlastitom umaku i file od kovača na pireu od mrkve s uljem od  bijelog tartufa.  Na kraju, tu su nezaobilazna francuska pita od jabuka Tarte Tatin, slavne palačinke Crepes Suzette te profiteroli sa sladoledom od vanilije i toplom čokoladom.

Za rezervaciju stola nazovite nas na: 00385 51 221 128.

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

marina@hotelikrk.hr

Pošalji upit