Covid-19: Važne informacije
Izbornik Rezerviraj

Restoran Marina: među 100 vodećih restorana u Hrvatskoj

22.06.2019

I ove  godine održana je svečana dodjela plaketa najboljim hrvatskim restoranima među kojima se po peti put za redom našao i naš restoran Marina.

I ove godine, na Botelu Marina, u Rijeci održana je 24. dodjela plaketa vodećim ugostiteljima te promocija knjige projekta „100 vodećih hrvatskih restorana – Restaurant Croatica 2019/20“. "Ovogodišnje izdanje u kome su restorani prezentirani tekstom, slikom i receptima kućnih specijaliteta rezultat je istraživanja kojim je u 2018. godini obuhvaćeno 2500 samostalnih i hotelskih restorana u Hrvatskoj. Projekt "100 vodećih hrvatskih restorana – Restaurant Croatica" iniciran je 1995. godine i od tada nastoji biti poticaj kvalitetne usluge i ponude."  U  tri kruga obuhvaćeno je preko 2500 restorana u Hrvatskoj, a glasovali su posjetitelji portala www.gastronaut.hr i ugostitelji, dok su članovi Časnog odbora utvrdili konačnu listu nakon pregleda glasačkih lista i detaljne dokumentacije o usluzi i ponudi restorana. 

Petu godinu za redom među 100 vodećih hrvatskih restorana našao se i naš restoran- restoran Marina.

Potreban vam je smještaj?

Ako ste se odlučili posjetiti Krk, pozivamo vas da odsjednete kod nas u Hotelima Krk! Uz vrhunski smještaj, svakodnevno možete uživati u izvanrednom doručku ili ručku na sunčanoj terasi restorana Marina ili uživati u romantičnim večerama uz vrhunske glazbene i plesne nastupe i programe!

Upijte čarobni mediteranski ugođaj i dođite kod nas!

Rezervirajte smještaj

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

marina@hotelikrk.hr

Pošalji upit