Izbornik Rezerviraj

Hotel na otoku Krku u kojem su kućni ljubimci dobrodošli - boutique hotel Marina

28.02.2022
Boutique hotel Marina - Hotel na otoku Krku u kojem su kućni ljubimci dobrodošli

Recite „mijau“, recite „vau“, recite „da“ odmoru s kućnim ljubimcima! Uostalom, zašto ih ostavljati kod kuće, kada ih možete povesti sa sobom na putovanje otkrića?  Sve što trebate učiniti jest pronaći pravi hotel na Krku u kojem su kućni ljubimci dobrodošli i možete krenuti!

Dobrodošli, dragi gosti i kućni ljubimci... u boutique hotel Marina

Smješten u povijesnoj jezgri grada Krka, boutique hotel Marina poziva vas na ugodan boravak od sredine ožujka nadalje. S pogledom na more i luku pruža vam obilje privatnosti i udobnosti na odmoru. Zajedno s vašim kućnim ljubimcem.

Stoga ne ostavljajte svoju mačku ili psa (do 5 kg) kod kuće, neka vam se pridruži na boravku na otoku. Jednostavno prikupite njegove omiljene stvari, osnovnu opremu i važeću putovnicu za kućne ljubimce i pročitajte smjernice vašeg hotela na Krku u kojem su kućni ljubimci dobrodošli.  Ukratko, vaš dobro odgojen ljubimac i više je nego dobrodošao u hotel, uključujući zajedničke prostorije i restoran. Pobrinite se da pri ruci imate i povodac za određene situacije te primjereno uklonite izmet vašeg kućnog ljubimca.

U slučaju nedoumice, samo se obratite osoblju hotela. Nakon što dobijete odgovore na vaša pitanja, možete se pripremiti za odmor, a zatim se jednostavno opustiti i uživati​sa svojom mačkom ili psom na Krku. 

Plaže na kojima su kućni ljubimci dobrodošli 

Ugodan smještaj u hotelu na Krku u kojem su kućni ljubimci dobrodošli, plaže koje pozivaju na istraživanje...  Ovaj je otok doista izvrsno odredište za kućne ljubimce. Mačka bi možda radije boravila u udobnoj hotelskoj sobi, dok je pas izvrstan pratitelj za izlete po otoku.  Plaže na kojima su kućni ljubimci dobrodošli možete pronaći u gradu Krku (Redagara), Baškoj, Njivicama, Šilu, Čižićima, Puntu i Vrbniku, istražite ih zajedno!

Trenuci koje možete podijeliti sa svojim krznenim prijateljima

Odaberite pravi hotel na Krku u kojem su kućni ljubimci dobrodošli i stvorite lijepe uspomene na odmor sa svojom mačkom ili psom.  Ne samo zato što je to odličan povod za razgovor ili razlog da budete aktivni. Vaš ljubimac je sve to i mnogo više – član vaše obitelji s kojim želite podijeliti prekrasne trenutke.

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

[email protected]

Pošalji upit

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Sendgrid  - Google maps - Facebook like - Sojern

 

Google tag manager - Google analytics