Izbornik Rezerviraj

Ljepota prirode na Krku

31.03.2024
Istražite Krk

Priroda otoka Krka poziva vas u pustolovinu. Otok je prošaran s više od 300 km staza, što ga čini savršenim za planinare i bicikliste. Uronite u kristalno čisto Jadransko more, jedrite do skrivenih uvala ili krenite na izlet brodom i istražite obližnje otoke. Otok čeka sve one koji su spremni obuti čizme, udahnuti svježi slani zrak i uputiti se u šetnju stazama koje nude i izazove, ali i svima potreban mir.

Istražite prirodu otoka Krka iz Hotela Krk

Hoteli Krk vaša su baza iz koje krećete u pustolovinu. Staze iz grada Krka šire se cijelim otokom i vode vas do vidikovaca s nevjerojatnim pogledom i skrivenih kutaka. S biciklističkih staza pruža se najljepši pogled. Na tim stazama adrenalin susreće mir.

Iz luksuza Boutique Hotela Marina uputite se u pohod na krajolike otoka na dva kotača. Na svakom ćete zavoju doživjeti ljepotu Krka iz neke nove perspektive. Jeste li spremni za vožnju?

Uronite u beskrajno plavetnilo na Krku

More oko otoka Krka obojano je naljepšim nijansama plave boje iz palete Majke Prirode. Jadransko more poziva vas na plivanje, ronjenje ili jedrenje. Ako volite uzbuđenja, možete uživati i u skijanju na vodi ili vožnji gliserom. U ponudi su i ronjenje s bocom te najam quad vozila, romobila i bicikala. 

Čisto more u blizini Hotela Dražica, s izravnim pristupom do lokalne plaže, savršeno je za sve koji jedva čekaju ući u more. 

Zeleno srce otoka

Nije sva ljepota otoka Krka na obali. Unutrašnjost otoka prava je zelena oaza. Šume su dom brojnih biljnih i životinjskih vrsta i savršeno mjesto za osamljenu šetnju u potpunom miru i tišini. Udahnite svježi zrak ispunjen mirisom borova i dopustite da vas taj mir u potpunosti preuzme.

Otočne staze puno su više od običnih puteljaka. To su priče koje se protežu maslinicima, vinogradima i gustim šumama. Možete prošetati i kroz borove i lovore u mirnom okruženju Ville Lovorke. 

Pogled iz zraka

Iskušajte paragliding na Krku i doživite ljepotu otoka iz posve drukčije perspektive. Doslovno pogled s neba. Mozaik plavetnila i zelenila poprima sasvim novi život iz zraka. A nakon dana provedenog leteći nebom s pticama, Villa Tamaris može biti vaše udobno utočište za povratak na zemlju.

  Paragliding na Krku

Sreća promatranja ptica 

Kad već spominjemo ptice, promatranje ptica još je jedna odlična aktivnost na otvorenom u kojoj možete uživati na Krku. Ljubitelji te aktivnosti ovdje će doći na svoje. Na Krku obitavaju raznolike vrste ptica, od veličanstvenih orlova do ptica pjevica, što je izvrsna prilika da u miru istražite sva čuda prirode. Ljepota Krka čarobna je u svakom obliku, istraživali je iz zraka ili na tlu.

Priroda na Krku poziva vas da je istražite, upijete i da uživate u svim prirodnim ljepotama tog otoka. Jeste li spremni odazvati se? Posjetite internetske stranice Hotela Krk i rezervirajte svoj boravak. 

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

[email protected]

Pošalji upit

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Sendgrid  - Google maps - Facebook like - Sojern

 

Google tag manager - Google analytics