Izbornik Rezerviraj

Krk Music Fest & Food Truck Festival

13.06.2023
Uzbudljiva događanja u gradu Krku (izvor fotografije: Turistička zajednica Grada Krka)

It’s a kind of magic… u Krku u lipnju! U gradu Krku početkom ljeta održat će se jedinstveno događanje Music Fest & Food Truck Festival na kojem vas očekuju ukusna hrana, odlična glazba i obilje zabave!

Krk Music Fest 2023.

Pogodite pravu notu na Krk Music Festu! Festival će se održati od 21. do 23. lipnja 2023., čime će se obilježiti prvi dan ljeta i svjetski dan glazbe. Među glavnim lokacijama su krčka gradska riva i povijesni trgovi u centru grada koji pridonose vrlo posebnom ugođaju.

Krk Music Fest, grad Krk (izvor fotografije: Turistička zajednica Grada Krka)

Na festivalu ćete moći uživati u brojnim posebnim nastupima, a headlineri su Queen Sensation, tribute bend jednog od najboljih rock bendova svih vremena. Pripremite se i za ples uz ritmove za koje će se pobrinuti Ricardo Luque & Amigos, a tu su i Acoustic Project, DJ Sax, Meritas i Marko Tolja koji će izvoditi pjesme Franka Sinatre.

Osim toga, na festivalu ćete moći uživati i u tradicionalnoj otočkoj glazbi koju će izvoditi lokalne udruge. Primjerice, nevjerojatan glazbeni izričaj ojkanje uvršten je na popis nematerijalne kulturne baštine UNESCO-a, dok su tradicionalni krčki tanci prepoznati kao nematerijalno kulturno dobro Hrvatske.

Osim toga, program festivala uključuje kabare i dvije filmske projekcije: Moonage Daydream i Aline. Prvi od njih slavi život glazbene legende Davida Bowieja, a drugi priča priču o životu i djelu Celine Dion.

Krk Food Truck Festival 2023.

Istražite okuse modernog street fooda u gradu Krku! Food Truck Festival održat će se od 19. do 25. lipnja 2023. na živopisnoj lokaciji Ribarskog mola kao jedinstvena točna na gastronomskoj sceni otoka. Na festivalu će sudjelovati i poznati hrvatski chef Mate Janković.

Izvrstan street food na Krk Food Truck Festivalu (izvor fotografije: Turistička zajednica Grada Krka)Izvrstan street food na Krk Food Truck Festivalu (izvor fotografije: Turistička zajednica Grada Krka)

I want it all…

I sve to želim sada - u lipnju, na otoku Krku! Zato se pripremite za odmor prepun izvrsne glazbe i najfinijeg street fooda u čarobnom povijesnom okruženju grada Krka!

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

[email protected]

Pošalji upit

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Sendgrid  - Google maps - Facebook like - Sojern

 

Google tag manager - Google analytics