Izbornik Rezerviraj

Krk u jesen – doživite sve boje otoka Krka 

28.10.2021
Masline na Krku (izvor slike: Turistička zajednica Grada Krka)

Istražite Krk u jesenskom ruhu i otkrijte što sve može ponuditi u to doba godine! Nagradite se divnim odmorom od svakodnevne rutine, opustite se u miru i tišini i istražite ovu raznobojnu stranu Krka, jednako čarobnog kao u ljetnim mjesecima. Evo još nekoliko razloga zašto odabrati Krk:

Lijepo vrijeme 

Ugodno i toplo – takvo vrijeme možete očekivati. Premda nebo možda neće uvijek biti vedro i plavo, a ljetne vrućine odavno su iza nas, i dalje ćete moći uživati u lijepom vremenu, savršenom za boravak na otvorenom.

Zašto ne biste uhvatili jesenske sunčeve zrake na Krku dok još možete? Svakako se možete sunčati na plaži ili opustiti pored bazena. Iako je more iz tjedna u tjedan sve hladnije, kupanje je isto tako mogućnost. Najvažnije je to da ćete dobiti dozu „morskog” vitamina uz puno manje ljudi oko sebe.

Mirnoća otoka Krka u jesen  

Bez gužve

Od cesta koje vode do Krka pa sve do broja posjetitelja! U jesensko je doba manje gostiju nego na vrhuncu sezone, i na plažama i na mjestima za razgledavanje.

Za razliku od ljetnih gužvi na cestama, vožnja do Krka u jesen puno je manje stresna. Drugim riječima, provesti vikend na Krku u jesen svakako je primamljiva mogućnost.

... ali svejedno pun života 

Doživite uzbuđenje i avanturu na Krku! Vremenske prilike kao stvorene su za aktivan boravak u prirodi – od pješačenja i biciklizma pa sve do jedrenja i zip-lininga.

Osim toga, to je i vrijeme berbe! Nakon što se u vinogradima pobere grožđe, uzbuđenje se seli na maslinike. Možete prisustvovati berbama ili čak sudjelovati u njima te na jedinstven način iskusiti život otočana.

 

Aktivan boravak na Krku

Događanja na Krku tijekom jeseni 

Isprobajte okuse Krka! Krk uistinu zna kako proslaviti jesen. U ponudi je pregršt događanja s aktivnostima na otvorenom te festivala hrane na kojima možete okusiti plodove prirode Krka.

Jednostavno se opustite 

Ne samo zato što ste to zaslužili, nego i zbog samog užitka u ovom predivnom otoku. Putovanje nije potrebno isplanirati tjednima unaprijed, možete u trenutku odlučiti priuštiti si uživanje u jesenskoj čaroliji Krka.

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

[email protected]

Pošalji upit

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Sendgrid  - Google maps - Facebook like - Sojern

 

Google tag manager - Google analytics