Izbornik Rezerviraj

Zračna luka na Krku – za brz i udoban dolazak

30.07.2021
Zračna luka Rijeka na otoku Krku (izvor slike: Zračna luka Rijeka)

Stavite pojas i začas stignite do svojeg odredišta! Započnite svoj odmor udobnim i brzim dolaskom u Zračnu luku Rijeka na otoku Krku. U zračnu luku pristižu putnici iz raznih destinacija, s domaćih i međunarodnih letova, kako bi uživali u svojem odmoru, bilo da je riječ o kraćem ili duljem boravku. 

Položaj zračne luke na Krku 

Svoj naziv možda je dobila po najvećoj hrvatskoj luci, ali sama se zračna luka nalazi na Zlatnom otoku na obali Jadranskog mora. Grad Rijeka od zračne je luke zapravo udaljen 30 km. Zračna luka nalazi se nadomak grada Omišlja, na pet minuta udaljenosti od Krčkog mosta.

Do svojeg odredišta iz zračne luke možete doći taksijem, autom koji ste unajmili uz našu rent-a-car uslugu ili shuttle autobusom do Omišlja, a dalje javnim prijevozom. Isto tako možete provjeriti sa svojim domaćinom nudi li mogućnost organiziranog prijevoza. Grad Krk i Vrbnik od zračne su luke udaljeni manje od 30 km, a Baška otprilike 40 km. 

 

Zračna luka Rijeka na otoku Krku (izvor slike: Zračna luka Rijeka)

 

Destinacije 

Avionom do Krka iz brojnih krajeva Europe! Dostupni su brojni letovi iz raznih europskih zemalja kao što su Njemačka, Poljska, Nizozemska i Latvija, a u budućnosti se planira uvođenje novih linija.

Razlog tomu je sjajna lokacija zračne luke na Krku, koja može poslužiti kao izvrsna polazna točka za otkrivanje cijele Hrvatske. Osim što je na vrlo prikladnoj lokaciji, u blizini brojnih glavnih znamenitosti i destinacija kao što je Nacionalni park Plitvička jezera, zračna luka nudi i letove u druge hrvatske gradove, uključujući Dubrovnik i Split.

Zračna luka s dušom 

Svoj odmor započnite letom s panoramskim pogledom! Zračna luka na Krku omogućuje vam brz dolazak na destinaciju uz neizostavno oduševljenje. Samo zamislite... Avion se približava zračnoj luci, a pred vama se proteže pogled na prekrasno plavo more, netaknutu prirodu i zelenilo, Krčki most i planine na kontinentalnom dijelu. Uživajte u skladnoj ljepoti na samom početku svojeg odmora.

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

[email protected]

Pošalji upit

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Sendgrid  - Google maps - Facebook like - Sojern

 

Google tag manager - Google analytics