Izbornik Rezerviraj

Nautičke aktivnosti na otoku

26.05.2022

Kristalno čisto, mirno i zapanjujuće lijepo! Jadransko more doista je pravi raj za ljubitelje vožnje brodom i jedrenja. Stoga, kada ste na odmoru na otoku Krku, iskoristite priliku za nautičke aktivnosti i istražite njegovu veličanstvenu obalu i susjedne otoke.

Kvarner - nautički raj 

Tirkizno more, zelenilo na kopnu, impresivne litice, promatranje dupina, slikoviti povijesni gradovi, mirne osamljene uvale do kojih se može doći samo brodom, Krčki most, promatranje kako sunce zalazi u more na horizontu... Sve vas to čeka na Kvarneru, dok se vozite brodom ili jedrite oko otoka Krka, Cresa, Raba, Paga, Lošinja i manjih otoka, od kojih su neki goli, drugi pak zeleni, neki su netaknuti, a neki sa šarmantnim seocima. Raznolikost krajolika i doživljaja jednostavno će vam oduzeti dah. 

Marina Punat na Krku 

Najstarija u Hrvatskoj! Otvorena 1964., najveća marina na sjevernom dijelu Jadrana u Hrvatskoj nalazi se u Puntu, blizu grada Krka. Ima dobro opremljene vezove na 14 gatova, a njezinim se uslugama mogu koristiti plovila do 40 m dužine. Osim zaštite i održavanja, marina nudi i niz praktičnih sadržaja i objekata za ljubitelje nautike. 

Do grada Krka… brodom 

Uplovite u grad Krk! Uživajte u impresivnom pogledu na povijesni grad i njegove zidine s mora, a zatim se odmorite u Boutique Hotelu Marina smještenom tik uz obalu. Ovaj ekskluzivni hotel s pogledom na more pruža vam savršeno utočište na kopnu. Također, ne propustite priliku za ugodan obrok u čarobnom mediteranskom ambijentu restorana Marina Blue. 

Odmorite se od jedrenja i uživajte u okusima u restoranu Marina Blue u Krku

Nautičke aktivnosti za nezaboravno iskustvo

Jednostavno recite „Pozdrav Krku!“. Nautičke aktivnosti oko otoka Krka, ostalih kvarnerskih otoka i šire omogućuju vam istinski užitak u čarima Jadranskog mora u Hrvatskoj. Uzbudljivo, ugodno i jednostavno nezaboravno. 

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

[email protected]

Pošalji upit

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Sendgrid  - Google maps - Facebook like - Sojern

 

Google tag manager - Google analytics