Izbornik Rezerviraj

Noćni život Krka

29.05.2023
Noćni život Krka (Izvor fotografije: Turistička zajednica otoka Krka)

Uživate u zalasku sunca? Nešto je istinski čarobno u suncu koje se na obzoru krije iza mora. No, to ne znači da je vrijeme za spavanje, daleko od toga. Otisnite se u istraživanje noćnog života otoka Krka!

Savršena večer

Želite li doživjeti večernji i noćni šušur otoka Krka? Onda se spremite za uživanje u dobroj glazbi u jedinstvenom ambijentu. Primjerice, ako žudite za neponovljivim iskustvom, uputite se u Volsonis koji se nalazi u okviru drevnoga rimskog arheološkog nalazišta u gradu Krku. Osim slasnih grickalica i pomno osmišljenih koktela, ovaj bar i noćni klub donosi nastupe mnogobrojnih izvođača tijekom cijele sezone.

Krcati kalendar događaja

Glazbeni festival? Sajam s tradicijom dugom 500 godina ili lokalne fešte? Uzbudljivi sportski i kulinarski događaji? Ponuda na Krku doista je bogata, osobito tijekom ljetnih mjeseci. Doživite trenutke istinske radosti i ludo se zabavite do dugo u noć. Stoga nemojte propustiti uzbudljive događaje na Krku koji tamošnji noćni život podižu na novu razinu!

Grad Krk noću (https://www.shutterstock.com/image-photo/this-view-krk-city-coast-night-718705375 )Noćni život Krka 

Klupski život Krka

Volite partijati? Iako Krk nije svjetski poznata klupska destinacija za razliku od otoka Paga i Hvara, ljubitelji plesanja do sitnih jutarnjih sati ovdje mogu pronaći razne uzbudljive noćne klubove.

Vrhunsku glazbu i veselu atmosferu ne morate tražiti dalje od Diamond Cluba u Malinskoj. Ondje možete posjetiti i klub Boa koji organizira raznovrsne događaje. Nenadmašni nastupi DJ-eva i lokalnih bendova očekuju vas i u noćnom klubu Onyx u Puntu.

Partijajte do iznemoglosti!

Bez obzira na to volite li više provoditi vrijeme u jedinstvenom ambijentu ili u noćnim klubovima, Krk pruža sve što možete poželjeti. Osim što danju zadovoljava sve vaše potrebe, Krk se odlikuje i uzbudljivim noćnim životom. Za uistinu čarobnu noć.

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

[email protected]

Pošalji upit

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Sendgrid  - Google maps - Facebook like - Sojern

 

Google tag manager - Google analytics