Izbornik Rezerviraj

Posebne ponude 2021. Krk – uhvatite ponudu za odmor iz snova

27.11.2020
Fantastičan odmor na Krku s posebnim ponudama 2021

Još uvijek samo razmišljate o vašem sljedećem godišnjem odmor…je li tako? Uz posebne ponude 2021. za odmor na otoku Krku, možda se i predomislite. Uostalom, zašto se ne oduprijeti razmišljanju te uhvatiti posebnu ponudu kako bi očekivali nešto uzbudljivo? 

Krk -  zlatni rudnik nezaboravnih iskustava

Prekrasna obala  i predivan krajolik. Tu su mir i tišina u kombinaciji s avanturama, uzbudljivim aktivnostima, jedinstvenim mogućnostima razgledavanja i neodoljivim kulinarskim užicima. Otok Krk će vam zasigurno oduzeti dah i pružiti lijepe uspomene. Najbolje polazište za istraživanje njegove ljepote je povijesni grad Krk smješten u samom srcu otoka. Dakle, pogledajte posebne ponude 2021. za grad Krk za vaš odmor na otoku.

Prvo i najvažnije – First Minute ponuda

Osigurajte svoje mjesto na samoj plaži uz Hotele Krk i  posebne ponude 2021.! First Minute ponuda, dostupna do 28. veljače 2021., daje vam  do 40% popusta na redovnu cijenu smještaja. Također uključuje dodatke:

Što prije, to bolje - ponuda za ranu rezervaciju

Propustili ste First Minute ponudu? Ne brinite - još uvijek nije kasno da rezervirate smještaj po atraktivnim cijenama. Hoteli Krk imaju dodatne posebne ponude. Na primjer, svoj odmor možete unaprijed rezervirati s popustom od 10%, počevši od veljače 2021., ponudom Early Booking.

Zašto uhvatiti Early Booking ponudu ?

Prvo i najvažnije, radi se o uzbudljivom iščekivanju i  uzimanju vremena za detaljno planiranje nadolazećeg odmora. To uključuje i odabir željene sobe po vašem ukusu. Zatim, tu je i posebna cijena, koja dolazi s najnižom cijenom garancije. Konačno, posebne ponude hotela Krk imaju mogućnost otkaza rezervacije besplatno 14 dana prije datuma dolaska.

Izvrsno za sjajan odmor

Nikada nije prerano za sanjarenje o odmoru. Nikad nije prerano ni za rezervaciju vašeg idućeg odmora na najvećem otoku u Jadranskom moru. I uvijek je pametno provjeriti posebne ponude 2021. za ljetovanje na Krku! Dakle, priuštite si povoljnu ponudu hotela Krka i pripremite se za nezaboravan odmor.

 

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

[email protected]

Pošalji upit

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Sendgrid  - Google maps - Facebook like - Sojern

 

Google tag manager - Google analytics