Izbornik Rezerviraj

Jesen na otoku Krku

27.09.2023
Aktivan jesenski odmor na Krku (izvor slike: Turistička zajednica otoka Krka)

Otkrijte šarenilo jeseni na Krku! Dok priroda polako usporava ritam, Krk nastavlja privlačiti putnike željne avanture jer su blagi vremenski uvjeti i ugodne temperature u ovo doba godine savršeni za aktivnosti na otvorenom.

Jesensko bicikliranje na Krku

Jeste li za opuštajuću vožnju biciklom ili vas mami izazov brdskog biciklizma? U svakom slučaju, na Krku je izbor vaš! Pažljivo osmišljena mreža biciklističkih staza različitih duljina i težina, kao i mogućnost najma raznovrsnih bicikala, udovoljit će svačijem ukusu. Stoga ne oklijevajte, već počnite pedalirati, isprobajte brdski biciklizam ili pak vožnju električnim biciklom i doživite avanturu na dva kotača na Krku.

I to nije sve! Osim rekreativnih vožnji biciklom, tu su i organizirana događanja u kojima možete sudjelovati, kao što su Krk Bike Story (7. – 8. listopada), Baška Outdoor Festival (13. – 15. listopada) i Krk ‘n’ Roll MTB Maraton (14. listopada). Ako ste gorljivi ljubitelj biciklizma, ne smijete propustiti priliku da uživo gledate početak utrke CRO Race koja 29. rujna kreće iz grada Krka.

Vožnja biciklom kroz čaroban krajolik otoka Krka (izvor slike: Turistička zajednica otoka Krka)

Vožnja biciklom kroz čaroban krajolik otoka Krka (izvor slike: Turistička zajednica otoka Krka)

Obilazak Krka pješke

Prošećite Krkom! Bilo da uživate u ugodnoj večernjoj šetnji obalom ili žudite za avanturističkim usponom do raznih vrhova otoka, Krk ima nešto za svakoga, a označene staze za bicikliste također služe kao pješačke staze. Ako ste ljubitelj planinarenja, ne smijete propustiti poglede na bajkovit i raznovrstan pejzaž Krka koji se pružaju s kružne rute Camino. Osim toga, možete istražiti izazovne staze u okolici Baške i/ili sudjelovati u organiziranim događanjima kao što su Krk ‘n’ Trail (14. listopada) i Rocky Hill Hike Tour (15. listopada).

Jesenski izlet brodom

Otplovite u morsku avanturu na Krku! Jesensko vrijeme bez vrućina savršeno je za istraživanje prirodne ljepote kvarnerskih otoka. Stoga se ukrcajte na brod i uživajte u stjenovitim obalama, skrovitim špiljama koje krasi bujna mediteranska vegetacija te slikovitim obalnim gradovima i mjestima.

Šarolika jesen na Krku

Odlični vremenski uvjeti, uzbudljive aktivnosti, bogati izbor avantura na kopnu i moru... sve to doprinosi neodoljivom šarmu jeseni na Krku!

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

[email protected]

Pošalji upit

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Sendgrid  - Google maps - Facebook like - Sojern

 

Google tag manager - Google analytics