Izbornik Rezerviraj

Krk Music Fest 2019

13.06.2019

"Od 21. do 23. lipnja 2019. Krk Music Fest pretvorit će grad Krk u središte dobre glazbe, zabave i jedinstvene gastronomije. Festival se, povodom Svjetskog dana glazbe koji se obilježava 21. lipnja, održava drugi put te ujedno je i odlična prilika za jedinstven doček ljeta."

"Glazba je u turizmu prisutna i vrlo važna, stvara atmosferu, prenosi kulturni identitet, stvara doživljaje i priliku za zabavu.

Grad povijesti i kulture na tri dana pretvara se u mjesto na kojem će se komunicirati univerzalnim jezikom koji ne poznaje granice. Festival će u tri dana predstaviti publici vrhunske hrvatske umjetnike, ali i amatere koji svoje slobodno vrijeme rado provode u društvu prijatelja i glazbe.

Otvaranje festivala povjereno je najstarijoj krčkoj kulturnoj udruzi, Gradskoj glazbi Krk, koja uz kraće prekide postoji od 1832. godine.

U glazbenom dijelu programa publika će moći uživati u nastupima lokalnih folklornih društava, DJ-eva i u večernjim koncertima. Bit će i plesni program, kinopredstave te radionice plesa, pjevanja i rukotvorina. Ljubitelji gastronomije također će doći na svoje jer ih čeka internacionalna street foodponuda."

www.krkmusicfest.com

https://www.youtube.com/watch?v=0D61_XoLD78

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

marina@hotelikrk.hr

Pošalji upit