Izbornik Rezerviraj

Krk Sport - budite aktivni i ostanite u formi na odmoru

16.09.2020
Krk Sport - animacija na bazenu u hotelu Dražica

Uz razne aktivnosti na raspolaganju, biti aktivan nikada nije bilo lakše ili uzbudljivije. Od vježbanja na otvorenom do zabavne avanture u gradu Krku i okolici, odaberite svoju omiljenu sportsku aktivnost.

Activity centar Krk

Odradite trening, istegnite se i opustite se s pogledom na more! Activity centar u gradu Krku smješten je neposredno uz more i idealno je mjesto za aktivne odmor. Vježbate na otvorenom, udišete osvježavajući morski zrak i uživate u umirujućem šumu mora.

 

Activity centar sastoji se od vanjskog fitness prostora, takozvane „zone balansa“, tečaja za parkour i te zone za trening (dinamičke) ravnoteže. Osim toga, možete se pridružiti i energičnijim treninzima kao što su cross-fit ili jutarnjim i mirnijim  tečajevima joge ili pilatesa. Zahvaljujući Activity centru, Dražica je postala jedno od najaktivnijih krčkih sportskih područja.

 

Izvor slike - www.facebook.com/activitycenterkrk/

Sport s loptom - od tenisa do mini golfa

Odmorite se od zabave u moru te uživajte u aktivnostima s loptom. Tenis, stolni tenis ili badminton na Krku - sport na otvorenom u ljupkom mediteranskom okruženju zaista je dodatni plus na odmoru.

 

U neposrednoj blizini Hotel Resort Dražica nalaze se teniski tereni, igralište za badminton / odbojku, teren za mini golf i stolni tenis. Zajedno sa svojom obitelji možete uživati u teniskom meču ili u igrama  s loptom koje uključuju nešto veću grupu  - izbor je na Vama.

Zabavni sportovi na vodi

Plivanje, ronjenje s maskom ili  igranje u vodi osnovne su zabavne aktivnosti na plaži bez kojih ne možete. Ipak, svom boravku u na Krku možete dodati poseban štih - sport na vodi je jedan od načina! Ne samo da je to izvrstan oblik vježbanja, već i svijet zabave. Pa, zašto ne unajmiti kajak ili SUP opremu? Priuštite si tjelovježbu na vodi dok se udaljavate od obale, a pritom uživajte u predivnom pogledu na grad Krk i otok.

 

Za dodatno uzbuđenje, isprobajte wakeboard! Bez obzira jeste li početnik ili imate prethodno iskustvo, lift za wakeboard u Dunatu, u blizini grada Krka, izvrsno je mjesto za vodena uzbuđenja.

Zipline avantura

Savršen način za jedinstveno iskustvo odmora na Krku - sport i avantura! Izvrsno mjesto za početak je Zipline Krk na plaži Dražica u gradu Krku. Savršen izbor za one koji će se prvi put odlučiti za ovu avanturu. Također, zipline možda nije jako dugačak, ali se proteže iznad vode.

 

Krk ima i jedan od najdužih ziplinea u Hrvatskoj - Zipline Edison! Smještena između grada Krka i Baške, takozvana "natkrivena obilaznica" uključuje vožnju ziplineom od 2 km sa zapanjujućim pogledom na otok. Osim toga, možete se i voziti i pješačiti po divnoj prirodi.

 

Izvor slike- www.facebook.com/ZiplineEdison/

Izvrsne biciklističke mogućnosti

Od svih sportskih aktivnosti na Krku, biciklizam je među najpopularnijim! Otok je, naime, pun staza različitih duljina, profila i težine. Bez obzira želite li povesti obitelj na lagano biciklističko putovanje ili izazovan obilazak otoka, izbor staza je raznolik. 

 

Biciklizam je također jedan od najboljih načina za upoznavanje otoka i njegovih raznolikih krajolika. Prateći staze uz obalu, u unutrašnjosti i uzbrdo, shvatit ćete veličanstvenost otoka. Većina staza može se koristiti i za planinarenje.

 

 

Neka Vaš odmor bude aktivan

Otok Krk više je nego samo izvrsna destinacija za odmor. To je mjesto na kojem možete lako nastaviti baviti se svojim omiljenim aktivnostima ili se otkriti neke nove. Tu možete dobiti i održati formu i osjetiti pravo uzbuđenje baveći se sportom. Za onaj poseban osjećaj vašeg odmora na Krku - sport je odgovor!

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

[email protected]

Pošalji upit

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Sendgrid  - Google maps - Facebook like - Sojern

 

Google tag manager - Google analytics