Izbornik Rezerviraj

Krčke planinarske staze - planinarsko istraživanje otoka

23.04.2020
Krčke planinarske staze sa zadivljujućim pogledom

 Aktivno istražite ljepote Krka duž njegovih planinarskih staza! Krenite pješačkim stazama Krka na nevjerojatnu  avanturu. Doživite  ljepotu veličanstvenih krajolika na otoku, uz obalu i u unutrašnjosti. Poznat kao "zlatni otok" Jadranskog mora, Krk je također jedno od top destinacija za ljubitelje planinarenja. Dakle, ne propustite priliku da se uputite raznim dostupnim pješačkim rutama:

Razrađena mreža planinarskih staza

Na otoku vas očekuje 300 km čistog užitka! Krk se može pohvaliti brojnim pješačkim stazama različitih duljina, vrsta i razina težine. Na primjer, s obitelji možete krenuti u laganu šetnju šetnicom, ali i  testirati izdržljivost i odlučiti se za zahtjevnije rute uzbrdicom. A što kažete o otkrivanju bogate kulturno povijesne baštine i pronalasku inspiracije u prirodi? 

 

 

Pješačke rute i ture po vašoj želji 

Kao što  izletničkim brodom može otkriti prekrasnu stranu Krka, tako će vam i planinarske staze pružiti fascinantan uvid u njegove raznolike krajolike. Osim što se možete pridružiti izletničkim turama  po cijelom otoku, posebno u živopisnom proljeću i jeseni, možete pronaći i nebrojene  staze koje se savršeno uklapaju u vaše vještine i želje. Na primjer, iz grada Krka možete krenuti stazom maslinovog ulja ili možete osvojiti najviši vrh Obzovu (569m) s prekrasnim pogledom. Zašto se ne uputiti u Bašku, Glavotok i Dobrinj na dnevni izlet? 

 

Jeste li spremni za izlet? 

Priprema, pozor, pješačenje! Prije nego što izaberete neku od  brojnih krčkih planinarskih staza, imajte na umu da će vam biti potrebna i dodatna priprema. Na primjer, ako se odlučite za dulju i zahtjevniju rutu, ključno je provjeriti vremenske uvjete, ponijeti kartu, obilje osvježenja i pravu obuću.

 

Krk u svoj svojoj ljepoti


Upoznajte otok Krk šetajući njegovim stazama! Ako izaberete Hotele Krk u gradu Krku, imat će te odličan položaj za istraživanje ruta te će te dobiti  korisne informacije i savjete našeg ljubaznog osoblja. Krenite u planinarsku avanturu koju nikad nećete zaboraviti i te upoznajte raznolikost Krka.

 

Korisne informacije i poveznice:

Preuzmite planinarsku aplikaciju Turističke zajednice grada Krka - iOS ili Google Play

Pogledajte kartu planinarskih ruta na otoku Krku: Krk sjever i Krk jug

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

[email protected]

Pošalji upit

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Sendgrid  - Google maps - Facebook like - Sojern

 

Google tag manager - Google analytics