Izbornik Rezerviraj

Smještaj u Krku - pravi izbor za Vaš odmor

18.03.2020
Savršeni smještaj u Krku

Pripremite se za nezaboravan boravak na hrvatskom zlatnom otoku! Nakon što ste se već odlučili za odmor na otoku Krku, pronađite smještaj koji savršeno odgovara vašim željama. Uostalom, pronalazak pravog mjesta za boravak od najveće je važnosti ako želite osigurati zaista nezaboravan odmor na Krku. Evo nekoliko izvrsnih opcija i savjeta.

Smještaj s izvrsnom lokacijom i sadržajima

Želite li ostati u centru grada Krka ili biste voljeli malo više mira? Volite li provoditi vrijeme na plaži, po mogućnosti u blizini svoje smještajne jedinice? Što je sa zonom sunčanja uz bazene u kojoj se možete opustiti gledajući kako se vaša djeca sjajno provode? Imajte na umu svoje želje, proučite svoje mogućnosti u Krku i napravite pravi izbor smještaja za vaš odmor.

Hotel na izrazito atraktivnoj lokaciji i mnoštvo atraktivnosti

Savršena udobnost u hotelu

Čisto opuštanje na bezbrižnom odmoru na otoku! Kad osjetite da je vrijeme za uživanje u vašem odmoru na Krku, na izboru Vam je prekrasan hotel uz more. Stoga se priuštite istinski ugodnom boravku u hotelu koji vam nudi niz izvrsnih sadržaja, usluga, nevjerojatnu kuhinju, te veliki izbor izleta.

Odmor za samostalan boravak na Krku

Jeste li ljubitelj kampiranja ili više volite privatnost apartmana? Iako otok nudi različite kampove i privatne smještajne jedinice, za iste su potrebne i dodatne pripreme. Osim nabavke i pripreme vlastite hrane, na raspolaganju  nema toliko dodatnih pogodnosti i usluga.


Čisti užitak uz more

Smještaj u Krku - smještaj koji nikad ne griješi

Buđenje uz zvuk i pogled na more. Provedite dan odmarajući se uz bazen ili plažu na samo nekoliko koraka od svoje smještajne jedinice. Nakon lijepo poslužene večer, slijedi lagana šetnja povijesnom jezgrom Krka. Bez obzira jeste li odlučili odsjesti u hotelu Dražica, vili Tamaris, vili Lovorka ili hotelu Marina Boutique, na Krku vas očekuje neprocjenjivo iskustvo odmora. 

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

[email protected]

Pošalji upit

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Sendgrid  - Google maps - Facebook like - Sojern

 

Google tag manager - Google analytics