Izbornik Rezerviraj

Proljeće na otoku Krku - Vrhunsko iskustvo u ranoj sezoni

12.04.2023
Proljeće na otoku Krku

Ostavite maglovitu zimu iza sebe i radujte se proljeću u cvatu! Ima li boljeg načina za proslavu buđenja prirode i nove nade, od uzimanja odmora? Dug vikend ili nekoliko dana više potrebno je da biste se osjećali energično, nadahnuto, jednostavno ispunjeno. Neka vam pogled na bistro plavo more, beskrajno zelenilo i cvat biljaka oduzme dah, u proljeće na Krku.

Istražite Krk u ranoj sezoni iz svih pravih razloga

Kako su dani s dolaskom proljeća sve svjetliji i sunčaniji, potreba da provodimo vrijeme na otvorenom postaje sve jača. Ugodno, blago proljetno vrijeme na Krku je savršeno i javlja se prije nego u kontinentalnim regijama. Također, Krk je i najdostupniji hrvatski otok zahvaljujući Krčkom mostu i zračnoj luci u blizini Omišlja, ali na njega turisti ne hrle kao ljeti. Drugim riječima, pravi je trenutak za aktivno istraživanje otoka u njegovom punom cvatu.

 

 Biciklizam na otoku Krku

Proljeće je za akciju ... na Krku

Priprema, pozor, sad! Skočite na bicikl ili odaberite planinarenje brojnim stazama na otoku kako biste svjedočili ljepoti buđenja prirode u proljeće. Šetajte obalom, penjite se  uzbrdo kako bi vidjeli  spektakularan pogled na otok i Kvarnerski zaljev ili pak kružno razgledajte rutu Camino Krk. Kako bi bilo da napišete svoju vlastitu Krčku biciklističku priču? To je kombinacija biciklizma i tradicionalne krčke kuhinje.

 Ukusni specijaliteti sa šparogama u proljeće na Krku

Gurmanski užici na Krku

Mmmm, slasno proljeće na Krku! Na otoku se održavaju sajmovi hrane i festivali s tradicionalnom hranom (janjetina, škampi, domaći sir i šunka, tjestenina "šurlice"). Sezonski sastojci poput divljih šparoga i graha također su posebni dodaci proljetnom meniju. Isprobajte autentično krčko vino "žlahtina" i uživajte u nezaboravnom kulinarskom iskustvu.

Neodoljiva rana sezona na Krku

Budite aktivni u prekrasnoj prirodi, uživajte u nevjerojatnim okusima i napunite se za nadolazeće mjesece uživajući u proljeću na Krku!

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

[email protected]

Pošalji upit

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Sendgrid  - Google maps - Facebook like - Sojern

 

Google tag manager - Google analytics