Izbornik Rezerviraj

Putovanja i izleti na otoku Krku

18.03.2022
Izlet jedrilicom oko otoka Krka

Uživajte i istražujte... Sve to možete dok provodite odmor na otoku Krku! Upijajte sunčeve zrake, uživajte u očaravajućem moru, a zatim se otisnite na put otkrivanja čari otoka i šarma krajolika koji ga okružuje. Njegova raznolika ljepota i bogata kulturno-povijesna baština nude brojne mogućnosti, a pogodan položaj čini dolazak do sjajnih izletničkih lokacija u blizini vrlo jednostavnim.

Izleti na otoku Krku 

S Krka – opet na Krk! Ako odsjedate u gradu Krku, nalazite se na izvrsnoj početnoj poziciji za istraživanje fascinantnih povijesnih gradova i lokacija, a sve to na udaljenosti do 25 km. Osim frankopanske baštine u samom gradu, istražite i obližnji otočić Košljun s franjevačkim samostanom. Zatim predlažemo obilazak povijesnih gradova kao što je Baška, koja je najpoznatija po svojoj glagoljaškoj baštini.

Ako odlučite posjetiti špilju Biserujku, svratite u grad Omišalj koji se nalazi na vrhu litice i posjetite arheološki park Mirine s ostacima antičkoga grada Fulfinuma. Isto tako, ako se odlučite za kušanje vina, svakako posjetite gradove Vrbnik i Dobrinj smještene na brežuljcima. Degustacija gastro ponude zapravo je izvrstan način za upoznavanje otoka i uživanje u plodovima njegove zemlje. Stoga nemojte propustiti izlet uz degustaciju lokalnih delicija poput tradicionalnog otočkog sira i pršuta.

     Degustacije gastro ponude na otoku Krku (izvor fotografije: Turistička zajednica Grada Krka)

 

Želite svojim putovanjima po otoku dodati malo fizičke aktivnosti? U tom slučaju razmislite o offroad pustolovini na quadovima, krenite na pješačku turu stazom Camino Krk, ili pak odaberite biciklističku turu.

Izleti s otoka Krka 

S Krka do predivnih i zanimljivih mjesta! Istražite jedinstvenu obalu Krka i obližnje otoke, posjetite gradove kao što su Rijeka i Opatija, te otkrijte čuda prirode nadomak otoka. Na primjer, preporučujemo da posjetite nacionalne parkove Risnjak i Sjeverni Velebit, kao i najpopularniji hrvatski nacionalni park – Plitvička jezera.

Zaplovite i do uvala do kojih se može doći samo brodom, dočekajte zalazak sunca na pučini, uživajte u pikniku na brodu uz morske specijalitete, a možete posjetiti i brojne druge otoke. Na Krku su vam dostupni raznoliki izleti jedrilicom, kako oni uz njegovu obalu tako i oni koji vas vode na otoke Cres, Plavnik, Rab, Pag i Goli otok na jedinstvenu pustolovinu na vašem odmoru.

Izleti i putovanja za nezaboravne trenutke 

Obogatite svoj boravak na otoku Krku izletima i putovanjima! Saznajte više o baštini otoka, uživajte u njegovoj zapanjujućoj obali i iskoristite njegov položaj kako biste posjetili prekrasne znamenitosti do kojih je s Krka vrlo lako doći.

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

[email protected]

Pošalji upit

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Sendgrid  - Google maps - Facebook like - Sojern

 

Google tag manager - Google analytics