Izbornik Rezerviraj

Smještaj na Krku za najudobniji odmor na otoku

04.03.2024
Soba u Boutique Hotelu Marina na otoku Krku

Zamislite kako se budite uz zvukove valova i pogled na veličanstveno more. Dobrodošli na Krk, posebno mjesto u Hrvatskoj prepuno priča. Tražite mir i tišinu ili pustolovinu? Hoteli Krk odgovor su na vašu potragu za savršenim smještajem na otoku Krku. Pronaći ćete sve što vam je potrebno: luksuz, sadržaj za obitelji ili mirno utočište.

Najvažnije je odabrati pravo mjesto za odmor. Hoteli Krk nude vam četiri izvrsne lokacije u gradu Krku, savršene za vašu pustolovinu iz snova. 

Pronađite savršen smještaj na Krku kako biste uživali u svakom trenutku svojeg odmora.

Luksuzan smještaj na Krku 

Boutique Hotel Marina smješten je tik uz obalu u samom srcu Krka i nudi luksuzan smještaj. Svaki je detalj pomno osmišljen kako bi vam zajamčio udobnost i privatnost. Uživajte uz čašu hladnog šampanjca na našoj terasi s pogledom na more ili se opustite u našem luksuznom predsjedničkom suiteu. Započnite dan doručkom na osunčanoj terasi ili u elegantnom restoranskom okruženju.

Zabavite se u Hotelu Dražica

Hotel Dražica najveći je objekt u našoj ponudi koji vam jamči obilje raznolikih i zabavnih opcija smještaja na Krku. Savršen je izbor za obitelji i pustolove, a smješten je na izvrsnom mjestu u blizini plaže i centra grada. Lokacija ne može biti bolja jer ste od plaže udaljeni tek nekoliko koraka, a od samog središta grada Krka tek 800 metara.
Budući da je toliko blizu mora, a nudi i dva bazena, Aqua-Gun i obilje aktivnosti, svakako je jedna od najuzbudljivijih opcija za odmor na Krku.

Pronađite mirno utočište u Vili Lovorka

Ako ste u potrazi za mirom i tišinom, posjetite Vilu Lovorka. Smještena je u mirnom okruženju u prirodi te vam nudi različite vrste soba. Osjetite mirnu stranu boravka na Krku. Savršen izbor za obitelji s djecom.
Villa Lovorka nudi 73 suvremeno opremljene smještajne jedinice, što uključuje i dvokrevetne sobe i apartmane.

Odmor uz plažu u Vili Tamaris

Pogled na plažu ispred Ville Tamaris, otok Krk 

Vila Tamaris smještena je tik uz plažu i nudi miran smještaj uz predivan pogled na more. Najbolji je izbor za goste koji se žele opustiti okruženi mirom i predivnim krajolikom.

Vila Tamaris ima 26 smještajnih jedinica, što uključuje dvokrevetne sobe i hotelske apartmane, a sve su jedinice opremljene suvremenim sadržajem kao što su bežični internet i klimatizacija.

Obogatite svoj odmor posebnim sadržajima 

Naši objekti na Krku nude vam više od samog smještaja: vanjski bazen, vodeni tobogan, brojne sportske terene (teniski teren, teren za badminton i odbojku, mini-golf, stolni tenis). Uz te sadržaje zasigurno ćete uživati u nezaboravnom boravku uz savršenu kombinaciju opuštanja i aktivnosti.

Neka Krk bude vaše sljedeće odredište

Krk vam nudi spoj prirodnih ljepota, povijesnih lokaliteta i dinamičnih kulturnih iskustava. Hoteli Krk jamče vam udoban smještaj koji će vam omogućiti da se tijekom uzbudljivog odmora na otoku uspijete i opustiti. Bez obzira na to želite li upijati zrake sunca, istraživati špilje ili uživati u lokalnoj gastronomskoj ponudi, Krk je svakako pravi odabir.

Zapamtite, dobro planiranje ključ je svakog dobrog putovanja. Jeste li spremni rezervirati svoj smještaj na otoku Krku? Posjetite Hotele Krk već danas i počnite planirati svoj odmor.

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

[email protected]

Pošalji upit

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Sendgrid  - Google maps - Facebook like - Sojern

 

Google tag manager - Google analytics