Izbornik Rezerviraj

Tenis Krk – Usavršite svoj servis na odmoru!

29.06.2021

Gem, set, meč... zaigrajte svoj omiljeni sport na Krku kako biste svoj odmor učinili još posebnijim! Ako ste pravi ljubitelj tenisa ili se samo želite okušati u tom sportu, odmor na Krku sjajna je prilika za to. Kako i zašto iskusiti čari igranja tenisa na Krku?

Sjajna tjelovježba u prekrasnom okruženju

Održite formu i na odmoru! Igranje tenisa vježba je za cijelo tijelo kojom jačate svoje mišiće, a pridonosi i zdravlju srca, ravnoteži i fleksibilnosti. Međutim, ono najvažnije je da se pritom odlično osjećate, a doživljaj je još bolji ako igrate u prekrasnom okruženju uz more. 

Igranje tenisa na Krku nije samo razonoda na odmoru i dobra tjelovježba, već je i dodatan razlog da vrijeme provodite na otvorenom. Osvježavajući morski zrak uistinu je savršen za bavljenje sportom. Osim toga, možete i preplanuti kao da ste se opuštali uz bazen ili na plaži. 

 

 Hotel resort Dražica s teniskim terenima u blizini mora. 

Teniski tereni na Krku 

Gdje možete zaigrati tenis na Krku? Tereni su dostupni u Krku, Baškoj, Malinskoj, Njivicama itd., ali nemojte zaboraviti provjeriti dostupnost dodatnih usluga.

Na primjer, neke terene možete pronaći tik uz Dražica Hotel Resort, blizu plaže u Krku. Sadržajima se možete koristiti od 7:00 do 21:00 (od travnja do rujna), a ujutro i poslijepodne djelomično su u hladovini. Ako sa sobom na putovanje niste ponijeli opremu, uvijek možete iznajmiti tenisku opremu na licu mjesta. Na raspolaganju su vam i škola tenisa te privatne poduke s trenerom. 

Vi ste na potezu! 

Iskoristite svoj odmor na Krku kako biste uživali u malo teniske čarolije! Nije važno jeste li iskusan tenisač ili potpuni početnik, Krk je savršeno mjesto za igru... u prekrasnom okruženju uz more.

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

[email protected]

Pošalji upit

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Sendgrid  - Google maps - Facebook like - Sojern

 

Google tag manager - Google analytics