Izbornik Rezerviraj

Vikend na Krku

28.04.2021
Savršen vikend na Krku

Želite se odmoriti? Želite promijeniti okolinu, makar i na samo nekoliko dana? Želite se opustiti i odmoriti? Vikend na Krku onda je savršen odabir! Napunite baterije, potpuno se opustite i uživajte u divnim trenucima sa svojim najbližima!

Zasluženi odmor

Dođite na Krk i naporan i stresan tjedan završite na nezaboravan način! Sunce i more možda je upravo ono što trebate, a njihov blagotvoran učinak itekako je poznat. Provedite vikend na Krku i uživajte u predivnom vremenu, sunčajte se i odmorite.

 

Opuštanje na Krku

Sve što poželite

Budite aktivni ...ili odmarajte! Izaberite aktivnosti prema svojim preferencijama i napunite baterije. Uživajte uz bazen uz omiljeni koktel, šećite plažom uz zalazak sunca, upoznajte kulinarske specijalitete i vrhunska vina otoka Krka.

Ako se pak odlučite za aktivan odmor, otok Krk pravo je mjesto za nova iskustva. Uživajte u razgledavanju grada Krka i okolice, istražite obalu brodom ili unutrašnjost otoka biciklom ili pješice - mogućnosti su brojne. Budite aktivni i tijekom odmora uz (vodene) sportove ili se odvažite na zipline avanturu. A to su samo neke od aktivnosti u kojima možete uživati.

 

Šetnja otokom

Jednostavno i lako

Odmor ne trebate planirati mjesecima unaprijed - spontano se odlučite na njega! Vikend na Krku ne mora biti skup, osobito kada iskoristite akcijske ponude Hotela Krk.

Štoviše, Krk je najpristupačniji otok na Jadranu. Možete doputovati zrakoplovom u Zračnu luku Rijeka u blizini grada Omišlja na Krku ili jednostavno odaberite Krčki most koji povezuje otok s kopnom i izvrsno je povezan s autocestom.

Kratki odmor možete jednostavno organizirati, a još jednostavnije uživati u predivnom vikendu na Krku!

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

[email protected]

Pošalji upit

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Sendgrid  - Google maps - Facebook like - Sojern

 

Google tag manager - Google analytics