Izbornik Rezerviraj

Vodeni sportovi na Krku i morske pustolovine

01.07.2024
Dvije osobe opuštaju se u crvenom kajaku ispod Krčkog mosta na sunčan dan

U potrazi ste za novim morskim uzbuđenjem? Dođite na Krk! Od ronjenja do vožnje jet skijem – lako je pronaći nešto za sebe. Pripremite se za izvrsnu zabavu i uzbuđenje u kristalno čistom moru oko otoka Krka.

Aktivni odmor u Hotelima Krk

Hoteli Krk savršena su destinacija za ljubitelje vodenih sportova. Smješten na savršenoj lokaciji u samom središtu grada Krka, hotel Marina nudi obilje sadržaja za aktivni odmor. Čekaju vas plaže, centri za ronjenje s bocama, najam čamaca i romobila te različiti vodeni sportovi u blizini hotela.

Možete uživati i u vanjskim bazenima i drugim uslugama u obližnjem Hotel Resortu Dražica.

Najbolji vodeni sportovi u Krku

1. Ronjenje na dah i s bocama

Kristalno čisto more oko Krka savršeno je za ronjenje na dah i s bocama. Hoteli Krk nude vam vođene ture do najboljih lokacija. Otkrijte popularna mjesta za ronjenje kao što su Stara Baška i Vela Plaža, gdje vas očekuje nezaboravna podvodna pustolovina.

2. Vožnja jet skijem

Osjetite nalet adrenalina dok jurite valovima na jet skiju. Istražujte obalu na uzbudljiv način i osjetite vjetar u kosi.

3. Paddleboarding

Tražite li malo opušteniju pustolovinu, iskušajte se u paddleboardingu. Lako se savladava, a izvrsna je vježba. Upoznajte predivnu obalu Krka na paddleboardu i uživajte u ljepoti mirnog Jadranskog mora. Najbolje ćete se provesti ujutro i uvečer, kad je more najmirnije, a pogled spektakularan.

4. Kajakarenje

Kajakarenje je savršena aktivnost za istraživanje skrivenih uvala i plaža. Unajmite kajak i uputite se u vlastitu turu ili se pridružite jednoj od grupa. Što god odaberete, zasigurno ćete uživati u jedinstvenom pogledu na otok. Neke od omiljenih ruta uključuju kajakarenje do otočića Košljuna ili uz spektakularne stijene Stare Baške.

5. Jedrenje na dasci

Zbog svojih je postojanih vjetrova i otvorenog mora Krk idealan za jedrenje na dasci. Bez obzira na to jeste li početnik ili stručnjak, ondje ćete pronaći savršene uvjete. Poduka i najam opreme dostupni su u blizini Hotela Krk. Povjetarac koji puše na plažama kao što je ona u Baškoj privlači zaljubljenike u ovaj sport.

6. Jedrenje

Podignite jedra i istražite otoke i skrivene uvale oko Krka. Jedrenje je izvrstan način da doživite čaroliju Jadranskog mora. Unajmite jedrilicu za cjelodnevni izlet ili pođite na vođenu turu i otkrijte najljepša mjesta. Popularne rute uključuju izlete na obližnje otoke Cres i Rab.

7. Vožnja padobranom

Želite li saznati kako Krk izgleda iz zraka, iskušajte se u vožnji padobranom. Letite iznad tirkiznog mora i uživajte u predivnom panoramskom pogledu na otok i njegovu okolinu. To je nezaboravno iskustvo koje povezuje uzbuđenje leta s ljepotama mora.

Rezervirajte svoju morsku pustolovinu već danas

Bazen uz obalu u Hotel Resortu Dražica

Jeste li spremni uživati u vodenim sportovima na Krku? Rezervirajte svoj smještaj u Hotelima Krk i počnite planirati svoju morsku pustolovinu. Posjetite naše službene internetske stranice za više informacija i rezervaciju.

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

[email protected]

Pošalji upit

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Sendgrid  - Google maps - Facebook like - Sojern

 

Google tag manager - Google analytics