Izbornik Rezerviraj

Restorani na Krku za gurmanska putovanja

07.05.2024
Uživanje u čaši vina na terasi restorana Marina Blue

Planirate li boravak u Hotelima Krk i pitate se gdje su najbolji restorani? Vaše gurmansko putovanje počinje upravo kod nas. Počastite se bogatom kulinarskom baštinom našeg otoka i inovativnom kuhinjom uz raznoliku gastronomsku ponudu našeg hotela. 

Bilo da objedujete u našem restoranu ili otkrivate obližnje lokalne bisere, obećavamo Vam jela koja ističu najbolje od Krka. Ovdje možete objedovati i uživati tijekom svog boravka kod nas.

Tradicionalni okusi Krka u restoranu Marina Blue

Krčki restorani poznati su po svojoj autentičnosti, a iznimka nije ni restoran Marina Blue Hotela Krk. Ponosimo se serviranjem tradicionalnih hrvatskih i mediteranskih jela. Smješten unutar našeg hotela, restoran Marina Blue spaja rustikalni šarm s kulinarskom izvrsnošću. 

Bilo da se odlučite za naše morske specijalitete ili jela od mesa, sve je pripremljeno od najsvježijih lokalnih sastojaka. Ambijent restorana Marina Blue i sjajna jela čine ga savršenim mjestom za romantične večere i obiteljska okupljanja.

Moderni gastro twistovi 

Za one koji vole inovacije, ističemo se među krčkim restoranima svojom suvremenom kulinarskom ponudom. Tradicionalne sastojke pretvaramo u moderna remek-djela, od šurlica (krčke tradicionalne tjestenine) s kozicama do delicija s tartufima. Svako jelo odražava kreativnost naših kuhara. 

 

Jelo uz čašu crnog vina u restoranu Marina Blue

Objed i vino sa stilom

Mi u Hotelima Krk vjerujemo da savršeno vino najbolje upotpunjuje izvrstan obrok. Naša opsežna vinska karta sadrži izbor najboljih hrvatskih vina iz lokalnih vinograda. Uparite svoju večeru u restoranu Marina s čašom našeg najboljeg lokalnog vina za bolji, a istodobno autentičan i nezaboravan gastronomski doživljaj.

Ostali izvrsni restorani na Krku

Iako se restoran Marina Blue svakako ističe, Hoteli Krk također se nalaze nadomak drugih fantastičnih ugostiteljskih objekata. Na samo nekoliko minuta hoda ili vožnje možete uživati u svježim plodovima mora u restoranu Rivica u Njivicama, ukusnim jelima u Braceri ili ležernom poslijepodnevu u Siesta Beach Baru u Malinskoj. 

Konoba Nono u Krku jedinstveni je ugostiteljski objekt uređen na tradicionalan primorski način, s uljarom u središtu lokala.

Posjetite našu službenu web stranicu kako biste saznali više i isplanirali posjet. Bilo da slavite neku posebnu prigodu ili ste se jednostavno odlučili počastiti, objed u restoranu Marina Blue sigurno će Vas oduševiti. Veselimo se što ćemo Vas uskoro poslužiti!


 

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

[email protected]

Pošalji upit

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Sendgrid  - Google maps - Facebook like - Sojern

 

Google tag manager - Google analytics