Izbornik Rezerviraj

Zabava na otoku Krku tijekom proljeća 2022

14.04.2022
Aktivna zabava na otoku Krku tijekom proljeća (izvor slike: Turistička zajednica otoka Krka)

Ukusna hrana i zabavne aktivnosti na otoku Krku tijekom proljeća! Dočekajte sezonu spremni na aktivan odmor na otoku. Promijenite okruženje i sudjelujte u uzbudljivim događajima. Provjerite kakva vas zabava očekuje na Krku tijekom proljeća 2022.:

Put do okusa Krka 

Uživajte u primamljivim okusima gastronomije otoka Krka! Od autentičnih delicija koje odražavaju jedinstvenu otočnu sredinu do bogatih jela pripremljenih od domaćih namirnica, akcija Put do okusa Krka poziva vas da se od 1. travnja do 15. svibnja upoznate s nevjerojatnom hranom i uživate u njoj. 

Uživajte u krčkom siru i pršutu uz čašu vrbničke žlahtine. Ne propustite ni priliku za uživanje u šurlicama, tradicionalnoj tjestenini koja izvrsno nadopunjuje razna krčka jela. U inicijativi sudjeluje nekoliko restorana koji na maštovit i neodoljiv način predstavljaju krčku kuhinju. Primjerice, u restoranu Marina Blue možete uživati u odresku tune Maremonti ili medaljonima od svinjetine, tartaru od jadranskih škampa ili specijalitetu od sabljarke, a potom i Schwarzwald torti. Pravi raj! 

 Ukusna tuna Maremonti u restoranu Marina Blue u gradu Krku

Biciklistička priča na Krku 

Postanite protagonist nevjerojatne biciklističke priče na Krku! Istražite otok s vodičem, radujte se izvrsnoj hrani i osvježenjima koji vas očekuju putem i jednostavno stvorite svoju biciklističku avanturu na Krku. 

Istražite otok biciklom sa svojim najdražima tijekom obiteljske biciklističke priče na Krku (grad Krk – Punat, 16. – 17. travnja)  ili iznenadite svoju bolju polovicu romantičnom biciklističkom pričom na Krku (Malinska, Njivice, Čižići, 23. – 24. travnja). Dodatno uzbuđenje očekuje vas tijekom adrenalinske biciklističke priče na Krku (Baška – Vrbnik, 7. – 8. svibnja). 

Brdsko biciklistička utrka na 4 otoka

Idite s otoka na otok – biciklom! Krenite iz Baške na Krku, a zatim istražite još 3 otoka (Rab, Cres i Lošinj) u 4 dana. U utrci koja se održava od 19. do 23. travnja mogu sudjelovati i amateri i profesionalci.

Zabavite se na Krku ovog proljeća 

Nikad nije prerano za dobru zabavu. Zapravo, sada je pravo vrijeme za uživanje u buđenju prirode i aktivnom odmoru začinjenom ukusnom hranom. Zato posjetite Krk dok počinje sezona zabave, opuštanja i veselja u 2022.

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

[email protected]

Pošalji upit

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Sendgrid  - Google maps - Facebook like - Sojern

 

Google tag manager - Google analytics