Izbornik Rezerviraj
Najekskluzivniji hotel u gradu Krku

Eksluzivan boutique hotel Marina

Promijeni rezervaciju

POZIVNI CENTAR- Dražica Hotel Resort +385 51 655 755 - Marina hotel & restoran +385 51 221 128 

Eksluzivan boutique hotel Marina

Smješten na iznimno atraktivnom položaju na samoj rivi u centru grada Krka, moderan i ekskluzivan boutique hotel Marina  može zadovoljiti želje i najizbirljivijeg današnjeg gosta. 

Boutique hotel Marina brošura

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest Youtube Flickr Instagram 

Posebne ponude / Novosti

Vidi sve

Samo smještaj!

Saznaj više

Prekrasan boutique hotel, s elegantnim sobama. Odsjeli smo u sobi s prekrasnim pogledom na luku. Ljubazno osoblje, dobar doručak i jedan od najboljih restorana. Blizina trgovine i ostalih restorana. Namjeravam ponovno doći i ostati dulje.

Peter
Nizozemska

Restoran Marina

Uživajte u divnoj romantičnoj večeri, prepustite se gastronomskim užicima krčke i nacionalne kuhinje, kušajte svježe riblje specijalitete ili izaberite nešto iz klasične međunarodne kulinarske ponude. Preporučujemo Vam da kušate i inovativna jela koja su smislili naši kreativni kuhari.

Upijte čarobni mediteranski ugođaj dok slušate umirujuću glazbu uživo.

Uživajte u boci kvalitetnog vina Vrbnička Žlahtina iz lokalne proizvodnje ili uveličajte večer primamljivim luksuznim pjenušcem Valomet koji je fermentirao u tajanstvenim morskim dubinama…

Saznaj više

Aktivan odmor

Biciklističke staze - Sportovi na vodi - Izleti

Smješten na izvrsnoj lokaciji u centru grada Krka, hotel Marina nudi brojne mogućnosti za aktivan i sadržajan odmor. Iz grada Krka u okolicu vode brojne pješačke i biciklističke staze, a izletnički brodovi svakodnevno kreću na izlete do obližnjih otoka i udaljenijih plaža.

U blizini hotela nalaze se plaže, ronilački centri, najam čamaca i skutera, sportovi na vodi, a našim je gostima omogućeno korištenje vanjskih bazena i ostalih sadržaja u obližnjem Hotel Resortu Dražica.

Saznaj više

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

marina@hotelikrk.hr

Pošalji upit