Izbornik Rezerviraj

Covid-19

Dragi gosti, 

zbog zabrinutosti uslijed globalnih zbivanja i proglašene pandemije virusa COVID-19 u cijelome svijetu, Uprava tvrtke odlučila je odgoditi otvaranje Resorta Dražica do sredine  lipnja. Nadležna državna tijela Republike Hrvatske kao i tijela lokalne samouprave donijela su određene preporuke, mjere prevencije i predostrožnosti. Kao odgovorna tvrtka odlučili smo postupiti u skladu s preporukama i time dati svoj doprinos prevenciji i minimiziranju rizika. Ovom odlukom želimo prije svega zaštiti naše zaposlenike i goste. Neprestano pratimo situaciju i stanje u Hrvatskoj i u inozemstvu te sukladno tome donosimo odgovarajuće odluke. O svim daljnjim odlukama bit ćete pravovremeno informirani.

Kako bi se osjećali sigurno i zaštićeno tijekom svog boravka u Resortu, za Vas smo pripremili Health&Safety program kako bi nesmetano mogli uživati u svom zasluženom godišnjem odmoru.

Oduvijek smo ozbiljno shvaćali važnost održavanja standarda higijene i čistoće, a sada više nego ikad s obzirom na trenutačnu situaciju. Svakodnevno provodimo treninge i edukacije zaposlenika hotela gdje ih upoznajemo s protokolima čišćenja i održavanja higijene. Također smo postrožili već visoke standarde rukovanja hranom te smo povećali učestalost čišćenja i dezinfekcije svih prostorija i površina u zgradi, osobito javnih prostora s naglaskom na površine koje se često dodiruju. Buffet ponuda u restoranu dodatno je zaštićena sigurnim pregradama te je osiguran propisani razmak između stolova kako bi svi naši gosti mogli nesmetano uživati u doručku i večeri. Na bazenu je također osiguran propisani razmak između ležaljki te je ograničen broj osoba u bazenu. Na recepciji su dostupne maske i rukavice (uz nadoplatu). U svim objektima dostupna je tekuća voda, sapun i dezinfekcijska sredstva. Preporuka je da u lift ulazi po jedna osoba ili obitelj. Molimo Vas da  hotelske usluge plaćate karticom te da se držite propisanog razmaka u javnim prostorijama (1,5m). 

Nastavit ćemo pratiti smjernice lokalnih i svjetskih zdravstvenih tijela te poduzimati relevantne zdravstvene i sigurnosne mjere kako bismo svojim cijenjenim gostima pružili sigurno okruženje i željenu razinu usluge.

 

Hoteli Krk d.o.o. 

 

Hotel Resort Dražica - Upute

Hotel Resort Dražica - Covid-19

Informacije o uvjetima ulaska u Republiku Hrvatsku 

Enter Croatia

Croatia Covid-19 Info Karta

Testiranje na COVID-19 u gradu Krku

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

marina@hotelikrk.hr

Pošalji upit