Izbornik Rezerviraj

EU Projekti

Projekt „Uvođenje digitalnih rješenja u poslovanje poduzeća Hoteli Krk d.o.o.“

 

 

Naziv projekta: Uvođenje digitalnih rješenja u poslovanje poduzeća Hoteli Krk d.o.o. - NPOO.C1.1.2.R3-I3.01.0328

Korisnik: Hoteli Krk d.o.o.

Vrijednost projekta: 112.428,73 €

Ukupni prihvatljivi troškovi: 78.710,90 €

Iznos bespovratnih sredstava: 43.290,99 €

 

Razdoblje provedbe projekta: 23.03.2023. - 23.03.2025.

 

Sažetak projekta: Projektom „Uvođenje digitalnih rješenja u poslovanje poduzeća Hoteli Krk d.o.o.“ nabaviti će se neophodni softveri integrirani u jedinstvenu cjelinu i računalna oprema te će se istovremeno ojačati digitalne vještine zaposlenika i zaposlenica Prijavitelja čime će se ubrzati poslovne procese i povećati kvalitetu ishoda rada što će pak dovesti do optimizacije poslovanja i povećanja produktivnosti. Zaokretom prema novim načinima isporuke usluga i novim inovativnim organizacijskim praksama, kroz rad u oblaku, omogućiti će se nastavak poslovanja na postojećim tržištima i zadržavanje postojećih klijenata te osigurati izlazak na nova tržišta čime će se znatno unaprijediti konkurentska pozicija Prijavitelja u Hrvatskoj i zemljama EU.

 

Svrha projekta: Prijavitelj projekta prepoznao je važnost digitalizacije poslovanja s ciljem potpune digitalne transformacije poduzeća, temeljene na promjeni u organizaciji i načinu tradicionalnog poslovanja primjenom novih i unapređenjem postojećih poslovnih modela kako bi bilo otpornije na okruženje koje se konstantno mijenja. Shvaćanje potencijala koji za poslovanje predstavlja dobro planirana i provedena sveobuhvatna digitalna transformacija može predstavljati presudni utjecaj na buduću uspješnost poslovanja Prijavitelja. U svrhu osiguranja konkurentnosti i opstanka na tržištu nužno je biti u korak s inovativnim poslovnim modelima i pratiti nove digitalne trendove. Planirajući digitalnu transformaciju naglasak se stavlja na unapređenje poslovnih procesa, ključne izvore vrijednosti te sadašnje i buduće zaposlenike. Iako prijavitelj većinom ima kvalitetnu i adekvatnu opremu potrebnu za poslovanje, trenutno se poslovni procesi provode kroz zastarjela softverska rješenja, većinom manualno, te oni nisu povezani niti automatizirani, a dokumentacija se pohranjuje na vlastitom serveru i na lokalnim računalima što se pokazalo lošim jer se kvarom servera gubi dio podataka ili su podaci određeno vrijeme nedostupni što je u hotelskom poslovanju tijekom sezone nedopustivo. Zaposlenici troše puno vremena radeću u neadekvatnom poslovnom okruženju te su pogreške u poslovanju svakodnevne zbog nedostatne uvezanosti i vjerodostojnosti podataka, vođenja mnogobrojnih neintegriranih baza podataka što se onda odražava i prema gostima koji predugo čekaju na pojedine usluge te ih se opetovano traži iste podatke, a niti netočni podaci na dokumentima/prijavama gostiju/računima nisu rijetkost. Digitalizacija i informatizacija nužne su ukoliko se želi zadržati pozicija na tržištu te pružiti uslugu kakvu gost očekuje uz zadovoljavanje svih obaveza u poslovanju. Uvođenjem suvremenih umreženih digitalnih rješenja značajno će se unaprijediti svakodnevni procesi u poslovanju Prijavitelja što će osigurati brži rast produktivnosti, bolju komercijalizaciju rezultata i otpornije poslovanje.

Planirano uvođenje digitalizacije i provedba digitalne transformacije kroz uvođenje, integraciju i umrežavanje triju novih rješenja doprinijeti će konkurentnosti prijavitelja kroz povećanje efikasnosti optimizacijom poslovnih procesa, digitalizacijom poslovnih procesa, upotrebom novih tehnologija, porastom prihoda, izgradnjom digitalnih kapaciteta zaposlenika i rastom na novim tržištima.

 

Ciljevi i rezultati projekta:

  • Digitalizacija poslovanja Hoteli Krk d.o.o. nabavom digitalnih alata i opreme te jačanjem digitalnih vještina zaposlenika za razvoj i primjenu novih usluga i procesa, što će u konačnici rezultirati jačanjem tržišne pozicije hotela i rastom produktivnosti poslovanja

 

KONTAKT

Hoteli Krk d.o.o., Ružmarinska ulica 6, 51500 Krk

Telefon: +385992115929

E-mail: [email protected]   

 

Korisne poveznice

https://fondovieu.gov.hr/

 

Projekt sufinancira Europska unija u sklopu Poziva „BESPOVRATNE POTPORE ZA DIGITALIZACIJU“ iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. – 2026. (NPOO).

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Korisnika

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

[email protected]

Pošalji upit

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Sendgrid  - Google maps - Facebook like - Sojern

 

Google tag manager - Google analytics