Izbornik Rezerviraj
Omiljeno odredište turista

Hotel Dražica - Objekt na top lokaciji sa brojnim sadržajima

Promijeni rezervaciju

POZIVNI CENTAR - Marina hotel & restoran +385 51 221 128 - Dražica Hotel Resort +385 51 655 755

Hotel Dražica - Objekt na top lokaciji sa brojnim sadržajima

Središnji i kapacitetom najveći objekt u naselju je hotel Dražica. Hotel je smješten uz plažu, 800 metara od centra Krka. S atraktivnim kompleksom s dva vanjska bazena i aquagunom, direktnim pristupom na lokalnu plažu i mnogo slobodnih aktivnosti, hotel je omiljeno odredište turista na Krku.

Facebook Twitter Google+ Pinterest Youtube Flickr Instagram 

Apsolutno sam se zaljubila u ovaj hotel! Osobito u buffet doručak i večeru - dobili smo bezbroj izbora uključenih u vrlo razumnu paket cijenu! Cijelo područje je prekrasno, kristalno čisto more, pjenušavo plavetnilo, vjetrom ogoljele bijele stijene. Išli smo na krstarenje brodom i jeli ribu s gradela za ručak. Čak smo vidjeli jato dobrih dupina, bio je to raj, i 38 Celzijevih cijeli tjedan! Voljela bih da sam mogla ostati zauvijek!
Rosemary
Ujedinjeno Kraljevstvo

Ispunjen odmor

U Hotel Resortu Dražica uz kompleks s dva otvorena bazena nudimo i dodatne sportske sadržaje: 3 tenis igrališta, igralište za badminton/odbojku, mini golf, stolni tenis, iznajmljivanje bicikla, a u ljetnim mjesecima organiziran je i bogat animacijski program za djecu i odrasle.

Saznaj više o animacijskom programu

Uz to, otok Krk nudi i mnogo više aktivnosti i atrakcija za bogat i ispunjen odmor.

Saznaj više

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

marina@hotelikrk.hr

Pošalji upit