Izbornik Rezerviraj

Uživajte u čarima mora

Izleti brodom savršen su način kako provesti ispunjen i prekrasan dan ili večer na moru. 

Ako se odlučite za “Panorama brod” čeka vas atraktivan izlet u trajanju od oko 4 sata u kojem ćete ploviti uz obalu otoka Krka te uživati u pogledu na atraktivne litice otoka Plavnika i obalu otoka Cresa. Nakon prekrasne vožnje čeka vas osvježenje: kupanje u prekrasnoj uvali, a potom na brodu kava i kolač. Izlet završava posjetom otočiću Kormat na kojem živi najveća kolonija galebova na sjevernom Jadranu.

Romantičnu i uistinu posebnu večer na brodu provest ćete na “Noćnom koćarenju”. Na jedinstvenom izletu vidjet ćete kako ribari love ribu povlačnom mrežom, odnosno koćom na način kako to oduvijek rade krčki ribari. Od svježe ulovljene ribe će vam biti spremljena ukusna večera u kojoj ćete uživati dok se brod sigurno i polako bude vraćao u luku.

Brodom možete posjetiti i zloglasni Goli otok. Na Golom otoku su nakon Drugog svjetskog rata zatvarani i mučeni politički zatvorenici, protivnici tadašnjeg Titovog komunističkog režima. I iako Goli otok plijeni ljepotom mora, snagom sunca, bjelinom kamena, njegova prošlost zloglasnog zatvora je ono što ga i danas najviše obilježava.

Za više informacija možete nas kontaktirati info@hotelikrk.hr ili se raspitati na recepciji.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

marina@hotelikrk.hr

Pošalji upit