Izbornik Rezerviraj
O nama

Saznajte sve o Hotelima Krk

O nama

Hotelska kuća Hoteli Krk sa sjedištem u gradu Krku u svojem vlasništvu ima četiri smještajna objekta na atraktivnim lokacijama u gradu, a svojom raznolikom ponudom odgovorit će na želje najzahtjevnijih gostiju i pružiti im odmor za pamćenje.

Za luksuzni odmor u središtu grada Krka tu je Boutique hotel Marina s 4 zvjezdice koji se nalazi na samoj rivi uz more i u blizini povijesnih znamenitosti. 

Hotel Dražica smješten je uz plažu, samo 800 metara od centra Krka, a uz njega se u sklopu hotelskog naselja nalaze i dodatni objekti Vila Lovorka i Vila Tamaris. U hotelskom naselju čeka vas i veliki bazen, direktni pristup na lokalnu plažu te mnogo slobodnih aktivnosti.

Svaki od naših objekata je drugačiji sa svojim jedinstvenim identitetom i stilom, no pruža visoku razinu udobnosti i usluga pa vas gdje god da odsjeli čeka komforan odmor.

Sve što trebate napraviti je doći kod nas i uvjeriti se. Naše ljubazno osoblje već vas očekuje.

Hoteli Krk brošura

Lokacija

Otok Krk poznat je kao Insula Aurea ili zlatni otok. Taj je naziv dobio još u antici zbog blage mediteranske klime, povoljnog geografskog položaja te raznolikosti prirodnih i kulturnih ljepota. To je ono što ga i danas čini posebnom i poželjnom destinacijom za odmor. 

Krk je omiljena destinacija brojnih turista i zato što se do njega brzo stiže iz svih smjerova. No, jednom kada stignete, u okrilju bogate mediteranske vegetacije i kristalno čistog mora brzo ćete se opustiti i odmoriti dušu i tijelo. 

Raznolike mogućnosti zabave i raznovrsna sportsko-rekreativna ponuda pružaju idealne uvjete za aktivan odmor u netaknutoj prirodi.

Prikaži lokaciju hotela Marina na karti

Prikaži lokaciju hotela Dražica na karti

Povijest

Povijest hotelske kuće Hoteli Krk seže u daleku 1925. godinu kada su Vid i Marica Festini kupili više urušenih zgrada na obali i na tom mjestu podigli hotel Jugoslavija. 

Na istom mjestu danas se nalaze Hoteli Krk koji raznolikom ponudom smještaja i sadržaja mogu odgovoriti na želje i potrebe gostiju koji žele više od svojeg odmora.

Saznaj više o povijesti Hotela Krk

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

marina@hotelikrk.hr

Pošalji upit