Bogata adventska ponuda u restoranu Marina Blue
U maniri chefova orijentiranih kako na strane tako i na domaće goste zainteresirane za našu tradicionalnu, autentičnu hranu, chef Nikola Zorić i voditelj restorana Jasmin Džinić iz restorana Marina u Krku osmislili su za ovo doba godine meni koji će pozdraviti i najistančanija nepca.
Vodeći se motom da treba koristiti namirnice iz našeg podneblja, ali i ponuditi neka tradicionalna, zimska jela, u restoranu Marina Blue možete uz standardnu ponudu u ovo zimsko vrijeme naručiti i finu, brižno skuhanu sarmu, slasno pečenje te pomno osmišljeni burger s namirnicama iz našeg Jadrana.
Novo u ponudi jesu i jela s visokokvalitetnim Ragno bakalarom, pripravljenim po nekoliko receptura, a koja su se uvriježila kao neizostavna u nadolazeće blagdansko vrijeme.
U restoranu Marina dočekat će vas i sjajna vinska karta.
Cijelu ponudu zaokružit će jedinstven ambijent uz more, pažljivo uređen restoran te usluga na vrlo visokoj razini.
Kontakt: