Covid-19: Važne informacije
Izbornik Rezerviraj

Paket odmor za gurmane

Očarat će vaše nepce

Opušteni odmor i bijeg od svakodnevnog stresa uz vrhunsku hranu u ekskluzivnom boutique hotelu na samom moru. To je naš paket za gurmane.

Po jutru se dan poznaje, a uz ekskluzivni doručak po želji gosta, od jutra ćete uživati u najfinijim delicijama koje će vas oduševiti. 

Pravi spektakl okusa tek slijedi za vrijeme gurmanske večere u pet sljedova uz bocu kvalitetnog vina Vrbnička Žlahtina. Ova sorta nježnog i jako finog okusa uspijeva jedino u krčkom vinogorju, a najbolje prija uz specijalitete iz naše kuhinje.

Bit će to pravi gurmanski doživljaj u ugodnom i elegantnom ambijentu restorana Marina uz samo more. Kušat ćete tradicijske specijalitete i autorska jela kuhara restorana Marina uvrštenog među 100 najboljih restorana Hrvatske, što je garancija da vas uistinu čeka prava rapsodija okusa i maksimalno uživanje.

Paket uključuje:

PONUDA TRENUTNO NIJE DOSTUPNA

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

marina@hotelikrk.hr

Pošalji upit