Izbornik Rezerviraj

Romantični paket Ljubavna priča

Za zaljubljene i one koji se vole

Bilo da ste tek vjenčani i ludo zaljubljeni ili tražite intimnu atmosferu koja će začiniti vaše strasti - romantični paket Ljubavna priča je nešto za vas.

Mnogi parovi danas ne stignu naći vrijeme za sebe, vrijeme za uživanje i vrijeme za ljubav, no odnos s partnerom ne trpi zanemarivanje. Upravo je romantičan odmor u toploj atmosferi ekskluzivnog Boutique hotela Marina ono što će vašu intimnost produbiti i ojačati vezu koju imate.

Ako ste tek vjenčani ili ludo zaljubljeni, u strastvenoj atmosferi hotela Marina vaša će se ljubav još jače rasplamsati. 

Uživajte u dugim romantičnim šetnjama, luksuznom smještaju i vrhunskom gastro delicijama i razmazite sebe i svoju bolju polovicu. Osjetite romantiku u ambijentu hotela Marina i ojačajte osjetite povezanost s partnerom na novoj razini.

Paket uključuje:

Rezervirajte sada

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

marina@hotelikrk.hr

Pošalji upit