Izbornik Rezerviraj

Valomet VIP Lounge Zone za ugodni ambijent

Na odmoru ste, a ipak imate osjećaj kao da nemate vremena za sebe? Ili možda želite malo intime s voljenom osobom? Opustite se u ugodnom ambijentu nove terase iznad bazena Dražica.

Osmišljena za one koji vole nešto intimniju atmosferu i apsolutnu udobnost, Valomet VIP Lounge Zone zadovoljit će želje i onih najzahtjevnijih.

Odvojena od kompleksa bazena hotela Dražica, Valomet VIP Lounge Zone sadrži 14 komfornih ležaljki sa suncobranima i udobnu zonu za sjedenje, a u svojoj ponudi ima ukusne gastronomske specijalitete, izbor osvježavajućih koktela i pjenušaca te Valomet - luksuzan morski pjenušac, po kojem je i dobila ime.

Gastronosmke ponude u Hotelu Dražica na otoku Krtku

Valomet: uživajte u čaru morskih valova

Sama riječ Valomet označava stijenu o koju se razbijaju valovi, a upravo podno jedne takve stijene nedaleko Vrbnika na otoku Krku, na morskoj dubini od 30 metara odvija se proces jedinstven u svijetu - boce poznate Vrbničke žlahtine, položene u rešetkaste sanduke, dozrijevaju u morski pjenušac - Valomet.

U hotelu Dražica možete uživati u pjenušcu Valomet

Na toj dubini vlada stalna temperatura od 12 stupnjeva, pogodna za fermentaciju pjenušca. No ono što morskom pjenušcu daje iznimnu kvalitetu i bogatstvo okusa zasigurno su i polumrak, mir i tišina morskog dna.  A osim po načinu fermentacije, Valomet je poseban i po svom dizajnu. Boce pjenušca prekrivene su algama, koraljima i školjkama što je rezultat višemjesečnog boravka na dnu mora.

Valomet Vip Lounge paketi i ekskluzivna ponuda pića

Želite li kušati ukusne specijalitete uz čašu luksuznog pjenušca koji je fermentirao u tajanstvenim morskim dubinama? Birajte između Basic, Vitality ili Luxury paketa i odaberite onaj pravi za vas.

Valomet Vip Lounge pakete možete rezervirati svakog dana od 09:00 do 19:00 sati.

Uživajte u ugodnoj atmosferi u hotelu Dražica

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

marina@hotelikrk.hr

Pošalji upit