Izbornik Rezerviraj

Isprobajte jesensku ponudu restorana Marina

Posebna jesenska ponuda restorana Marina

Restoran Marina vas je ovog studenog odlučio iznenaditi i staviti vam osmijeh na lice. Isprobajte nova autorska jela naših vrijednih kuhara i uživajte u mesnom ili ribljem meniju.

Napokon (ili nažalost), došla nam je prava jesen.

Već je studeni i kako mu samo ime kaže - baš je studen (hladan). Tmurno nebo, kiša, prolom oblaka, ili pak sunčan, ali hladan, vjetrovit dan… svi želimo biti zatvoreni unutar četiri zida svoga doma, upaliti grijanje, zavući se ispod dekice i ništa ne raditi. 

I dok su niske temperature i hladnoća zavladale Hrvatskom, u kuhinji restorana Marina zavladala je prava toplina. Tamo se uvijek nešto kuha i kuha, a razni miomirisi šire se cijelim restoranom. Što se događa? 

U studenom smo pripremili posebnu ponudu za sve goste restorana Marina

Kako bi unijeli malo topline u ove hladne dane, naši su kuhari kreirali su posebni gastronomski autorski meni koji će svakom gostu izmamiti osmijeh na lice.

Iza kulisa restorana Marina vrijedno se radi - s osmjehom na licu

Da naši kuhari znaju što rade, govori to što je restoran Marina već nekoliko godina zaredom uvršten u top 100 vodećih restorana u Hrvatskoj

Za naše kuhare imamo samo riječi hvale! Uvijek stvaraju nova kreativna jela koja nas svakog puta obore s nogu, a posebno vole eksperimentirati sa šparogama, medom od kadulje, ovčjim sirom i maslinovim uljem. Zapravo, inspiraciju pronalaze u svim sezonskim namirnicama, a osobito onima koje su karakteristične za mediteransku kuhinju.

Uz to, naši kuhari vole zamijesiti i domaću tjesteninu (dobro poznate šurlice), ali znaju i pripremiti odličan biftek sa škampima u umaku od tartufa - jedan od omiljenih specijaliteta naših gostiju.

A što su ovog puta pripremili? 

Jesenski menu restorana Marina - 3 slijeda čistog zadovoljstva

Meni restorana Marina

Riblji meni - 150,00 kn

Mesni meni - 140,00 kn

Eto, dođite i isprobajte! I javite nam što mislite. Neka od dosadašnjih autorskih jela objavljena u knjizi 100 vodećih hrvatskih restorana, tamo su završila zahvaljujući vašim pozitivnim reakcijama. 

Mislimo da je bilo dosta priče pa dođite i uživajte u gastronomskim užicima!

Rezervirajte svoj stol već danas na 00385 (0)51 221 128

 

Upoznajte restoran Marina

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

marina@hotelikrk.hr

Pošalji upit