Izbornik Rezerviraj

Dani okusa jeseni

20.09.2019 - 20.10.2019

 

Krk Food Fest nastavlja svoju jesensku gastro priču. Budite i Vi dio te priče te probajte najfinije delicije otoka Krka!

 

 

Na otoku Krku se od 20.09. do 20.10.2019. u 14 restorana održava manifestacija Krk food fest: Okusi jeseni. Krk nosi u sebi tragove antičkih vremena i bogate srednjevjekovne povijesti, a prekrasna priroda i more koje ga okružuju uz bogatu arheološku i kulturnu baštinu nude i niz gastronomskih razloga za posjetu. Uz kvarnerske škampe, kozice, školjke, muzgavce i ribe, Krk je poznat po svojoj janjetini koja pase od mora slanu aromatičnu travu, po sorti grožđa i vina Žlahtina, po Krčkom pršutu i siru, tjestenini šurlice koje na iglama za pletenje pripremaju krčke domaćice, samoniklom začinskom bilju, ekološki uzgojenom voću i povrću te maslinovom ulju iz krčkih maslinika.

 

        

 

Ako se tijekom jeseni nađete na Krku, imat ćete prilike probati i namirnice koje su u to doba najbolje te su inspiracija kreativnosti krčkih restoratera – lignje, vrganji, masline, grožđe, smokve, kesteni, bundeve, kruške i jabuke, pripremaju se uz ostale krčke specijalitete u slatkim i slanim varijantama. 

Organizatori manifestacije Krk food fest koja se održava na teme Okusi proljeća (10.04.-31.05.) i Okusi jeseni (20.09.-20.10.2019.)  su TZ otoka Krka i sve lokalne turističke zajednice, u suradnji s poduzećem Abisal i Gastronautima. 
 

Restoran Marina

Kao što je spomenuto u uvodu, na manifestaciji sudjeluje 14 restorana, među kojima se nalazi i restoran Marina u gradu Krku.

Restoran Marina nalazi se u sklopu Boutique hotel Marina, najekskluzivnijeg objekta u sastavu hotelske kuće Hoteli Krk. Restoran Marina petu godinu za redom nalazi se među 100 vodećih restorana u Hrvatskoj, pa je Krk Food Fest svakako prilika da nas posjetite i uživate u delicijama našeg vrhunskog kuhara. 

U nastavku možete vidjeti koje delicije nudi naš restoran  te nas posjetiti što prije!

 

  

 

 

Rezervirajte stol 

Smještaj rezervirajte ovdje

 

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

marina@hotelikrk.hr

Pošalji upit