Izbornik Rezerviraj

Krk Food Fest: Okusi proljeća

Gastromanifestacija
Tagliata od bifteka s pestom od šparoga, Krk Food Fest u restoranu Marina

Krk Food Fest: Okusi proljeća naziv je ovogodišnjeg proljetnog izdanja manifestacije koja će se od 19. travnja do 31. svibnja 2019. održavati u restoranu Marina, kao i u brojnim drugim restoranima otoka Krka.

Krk Food Fest - promocija gastroponude otoka Krka

Krk Food Fest je manifestacija pokrenuta 2017. godine na inicijativu Turističke zajednice otoka Krka u suradnji s agencijom Gastronaut, specijaliziranom za promociju i unapređenje gastroponude. Koji je cilj sudionika ove atraktivne gastropriče?  Uvrštavanjem autohtonih, sezonskih namirnica u vlastitu ponudu privući goste i izvan glavne sezone te im dati dodatni motiv za dolazak na otok Krk.  U konačnici, uz svoje brojne adute, kao što su kulturno-povijesne i prirodne atrakcije, Krk itekako ima što ponuditi i na gastronomskom planu.

U dosadašnjim izdanjima ugostitelji su imali zadanu temu. Ovog je proljeća svaki od restorana na temelju vlastitih preferencija pripremio jedinstvenu ponudu baziranu na sezonskim namirnicama.

A u restoranu Marina, jednom od 100 vodećih restorana Hrvatske, ovog će puta u fokusu biti iskonske proljetne delicije - šparoge i mlada janjetina.

Okusi proljeća u restoranu Marina

Sezona branja šparoga je u jeku, na veselje svih ljubitelja ovih iznimno zdravih proljetnih izdanaka za koje kažu da su hrana, lijek i afrodizijak. A za janjetinu je općepoznato da je najslađa upravo u proljeće.

Kako god, njihov delikatan okus još od doba Rimljana osvaja nepca i kraljuje trpezama otoka Krka i cijelog Mediterana.

Krk Food Fest: Okusi proljeća - menu restorana Marina

Krk Food Fest 2019 - menu restorana Marina

I, na kraju, pozivamo Vas da posjetite Krk i restoran Marina u vrijeme Krk Food Festa. Zaista, tko može odoljeti ovim proljetnim delicijama?

Rezervirajte stol u restoranu Marina putem maila na adresu marina@hotelikrk.hr ili nazovite 051 221 128.

Tražite smještaj u gradu Krku?

 


 

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

marina@hotelikrk.hr

Pošalji upit