Izbornik Rezerviraj

Ženama s ljubavlju

08.03.2019 - 10.03.2019
Posebna ponuda restorana Marina posvećena je ženama

Izrazite svoju ljubav, poštovanje i zahvalnost posebnim ženama u Vašem životu gurmanskim ručkom ili večerom u prekrasnom ambijentu restorana hotela Marina.
 

"Snaga žene proizlazi iz činjenice koju ni psihologija ne može objasniti. Muškarce se može analizirati... žene samo obožavati." Oscar Wilde

Život svakoga od nas obilježen je nesebičnom ljubavlju i potporom žena – naših majki, supruga, sestara, kćeri, poslovnih suradnica... 

Mnoge su žene obilježile povijest i svojim djelima bitno utjecale na današnji svijet, premda im se za položaj u društvu često bilo teže izboriti nego muškarcima. Svake se godine 8. ožujka obilježava Međunarodni dan žena, slave se politička, društvena i ekonomska ostvarenja pripadnica ženskog spola, ali i pokazuje zahvalnost i pažnja svim ženama koje naš život čine potpunijim.

Od 8. do 10. ožujka, u našem restoranu Marina, uvrštenom u prestižnu kategoriju 100 vodećih restorana u Hrvatskoj, uz redovitu bogatu ponudu ukusnih specijaliteta moći ćete kušati i prigodne gurmanske menue posvećene ženama.  

Pozivamo Vas da izrazite svoju ljubav, poštovanje i zahvalnost posebnim ženama u Vašem životu gurmanskim ručkom ili večerom u prekrasnom ambijentu restorana hotela Marina.

Posebna ponuda restorana Marina

Izrazite svoju ljubav, poštovanje i zahvalnost posebnim ženama u svom životu

Mesni menu

Riblji menu

Rezervacije i informacije na tel. 051 221 128.
Veselimo se Vašem dolasku!

Prijava na newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i uštedite kod Vaše sljedeće rezervacije. Budite među prvima koji će biti informirani o našim posebnim ponudama i promocijama, saznajte putne informacije, savjete i preporuke za savršen odmor na otoku Krku.

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

marina@hotelikrk.hr

Pošalji upit