Izbornik Rezerviraj

Upoznavanje morskog svijeta

Svi ljubitelji podmorja i egzotičnih vrsta imaju priliku upoznati čaroban morski svijet u čak tri akvarija koji se nalaze u gradu Krku i u Baškoj.

Aquarium Terrarium Krk

Najveći akvarij - terarij u regiji pružit će vam nezaboravan doživljaj upoznavanja s čarobnim morskim svijetom Jadrana i zanimljivih tropskih riba. Uz morske životinje, upoznat ćete i krokodila kajmana, azijsku bou, iguanu, jemenskog kameleona i druge egzotične životinje. Uz to možete vidjeti i veliku zbirku jadranskih školjki i rakova.

Saznaj više

Tropski akvarij Krk

Akvarij se nalazi u samom gradskom središtu blizu glavnog trga. Posjetitelji imaju priliku vidjeti akvarije s morskim psima, tropskim ribama te veliku zbirku školjaka, puževa, koralja i prepariranih riba jadranskog i tropskih mora. U posebnoj prostoriji uživat ćete i u projekciji filma o podmorju.

Saznaj više

Akvarij Baška

Akvarij Baška pružit će vam jedinstveni doživljaj morskog svijeta i podmorja hrvatskog Jadrana. U sklopu akvarija nalazi se jedna od najvećih zbirki jadranskih školjki i puževa u Hrvatskoj. Posjetite akvarij u samom centru Baške i upoznajte morsku mačku, murinu, jastoga, kirnju, hobotnicu i druge stanovnike Jadrana.

Saznaj više

Marina Hotel & Restaurant

Pozivni centar / Recepcija

+385 51 221 128

marina@hotelikrk.hr

Pošalji upit